Мат паста со мирис на бразилски портокал, 120 мл.

1.090,00 ден

Code:                   M319
Шифра:               10087
Паста за стилизирање на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Овозможува обликување на природни стилови со волумен и текстура на косата. Со мирис на бразилски портокал.

Pasta mat me aromë të portokallit brazilian, 120 ml.
Code:                   M319
Shifra:               10087
Pastë për stilimin e flokëve për fiksim mesatar dhe efekt përfundimtar mat. Mundëson modelim të stileve natyrore me vëllim dhe teksturë të flokëve. Me aromë të portokallit brazilian.

Опис

Паста за стилизирање на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Овозможува обликување на природни стилови со волумен и текстура на косата. Со мирис на бразилски портокал.
Упатство за употреба: Протријте мала количина од помадата нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.
Пакување: во стаклена тегла, 120 мл. која целосно се рециклира.

Pasta mat me aromë të portokallit brazilian, 120 ml.
Pastë për stilimin e flokëve për fiksim mesatar dhe efekt përfundimtar mat. Mundëson modelim të stileve natyrore me vëllim dhe teksturë të flokëve. Me aromë të portokallit brazilian.
Udhëzimet e përdorimit: Fërkoni butë sasi të vogël të pastës midis pëllëmbëve. Aplikojeni mbi flokë të lagët ose të thatë dhe stiloni sipas dëshirës.
Paketimi: në kavanoz qelqi, 120 ml. i cili plotësisht riciklohet.