Еликсир за омекнување на брада, 30 мл.

1.190,00 ден

Code: M040
Шифра: 10036
Специјално формулиран еликсир за омекнување на брада. Ги омекнува и изедначува дури и најтврдите и најнепокорните бради. Бргу се апсорбира. Содржи есенцијални масла од арган, мандарина, бергамот и ѓумбир. Ја кондиционира сувата и кршлива брада. Ги кондиционира и хидратира фоликулите кои се одговорни за формата и текстурата на влакната. Го контролира првутот од брадата како и чешањето на брадата.

Elikzir për zbutjen e mjekrës, 30 ml.
Code: M040
Shifra: 10036
Eliksir veçanërisht i formuluar për zbutjen e mjekrës. I zbut dhe rrafshon madje edhe mjekrat më të forta dhe më kokëforta. Absorbohet shpejt. Përmban vajra esenciale argani, mandarine, bergamoti dhe xhenxhefili. E kondicionon mjekrën e thatë dhe të brishtë. I kondicionon dhe i hidraton folikulat të cilat janë përgjegjëse për formën dhe teksturën e qimeve. E kontrollon zbokthin e mjekrës si dhe kruarjen e mjekrës.

Опис

Специјално формулиран еликсир за омекнување на брада. Ги омекнува и изедначува дури и најтврдите и најнепокорните бради. Бргу се апсорбира. Содржи есенцијални масла од арган, мандарина, бергамот и ѓумбир. Ја кондиционира сувата и кршлива брада. Ги кондиционира и хидратира фоликулите кои се одговорни за формата и текстурата на влакната. Го контролира првутот од брадата како и чешањето на брадата.
Упатство за употреба: За мека и мазна брада се препорачува секојдневно нанесување. Се нанесуваат 2-3 капки на дланките на рацете и се трие серумот за да се обезбеди порамномерно ширење врз брадата. Серумот се масира длабоко во брадата, нанапред и наназад за да продре низ брадата и во кожата.
Пакување: во стаклено шишенце, 30 мл.

Elikzir për zbutjen e mjekrës, 30 ml.
Eliksir veçanërisht i formuluar për zbutjen e mjekrës. I zbut dhe rrafshon madje edhe mjekrat më të forta dhe më kokëforta. Absorbohet shpejt. Përmban vajra esenciale argani, mandarine, bergamoti dhe xhenxhefili. E kondicionon mjekrën e thatë dhe të brishtë. I kondicionon dhe i hidraton folikulat të cilat janë përgjegjëse për formën dhe teksturën e qimeve. E kontrollon zbokthin e mjekrës si dhe kruarjen e mjekrës.
Udhëzimet e përdorimit: Për mjekër të butë dhe të lëmuar rekomandohet aplikim i përditshëm. Aplikohen 2-3 pika në pëllëmbët e duarve dhe serumi fërkohet për t’u siguruar përhapje më të barabartë mbi mjekër. Me serum i bëhet një masazh i thellë mjekrës nga përpara dhe nga prapa për të depërtuar në mjekër dhe në lëkurë.
Paketimi: në shihe të vogël qelqi, 30 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот