Пена за обликување и волумен на коса, 150 мл.

1.190,00 ден

Code:                   М103
Шифра:               10047
Пена за обликување и волумен на коса за мажи, со средна фиксација.

Shkumë për modelim dhe vëllim të flokëve, 150 ml.
Code:                   М103
Shifra:               10047
Shkumë për modelim dhe vëllim të flokëve për meshkujt, me fiksim mesatar.

Опис

Пена за обликување и волумен на коса за мажи, со средна фиксација.
Упатство за употреба: испумпајте мала количина од пената врз дланките на рацете и аплицирајте рамномерно врз штотуку исушена со пешкир коса.
Пакување: во пластична боца за пена, 150 мл.

Shkumë për modelim dhe vëllim të flokëve, 150 ml.
Shkumë për modelim dhe vëllim të flokëve për meshkujt, me fiksim mesatar.
Udhëzimet e përdorimit: pomponi sasi të vogël të shkumës mbi pëllëmbët e duarve dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë mbi flokë sapo të tharë me peshqir për flokë.
Paketimi: në shishe plastike për shkumë, 150 ml.