Помада за среден сјај и средно фиксирање, 100 гр.

990,00 ден

Code: M007
Шифра: 10006
Помада за средно фиксирање на коса, со која се постигнува долготраен среден сјај. Одлична за одржување на флексибилност на нормална коса. Стајлингот може да се менува во текот на денот. Овозможува контрола на степенот на сјај на косата.
Фиксирање: Средно
Завршен ефект: Среден сјај
Стил: “slicked back” и “pompadour” фризури
Тип на коса: За сите типови коса со средна должина

Pomadë për shkëlqim mesatar dhe fiksim mesatar, 100 g.
Code: M007

Shifra: 10006
Pomadë për fiksim mesatar të flokëve, me të cilën arrihet shkëlqim i qëndrueshëm mesatar. Është e shkëlqyeshme për ruajtjen e fleksibilitetit të flokëve normalë. Stilimi mund të ndryshojë gjatë ditës. Mundëson kontroll të shkallës së shkëlqimit të flokëve.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Frizurat “slicked back” dhe “pompadour”
Tipi i flokëve: E përshtatshme për të gjithë tipat e flokëve me gjatësi mesatare

Опис

Помада за средно фиксирање на коса, со која се постигнува долготраен среден сјај. Одлична за одржување на флексибилност на нормална коса. Стајлингот може да се менува во текот на денот. Овозможува контрола на степенот на сјај на косата. Растворлива во вода и лесно се мие. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во ретро стаклена тегла, 100 гр., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Средно
Завршен ефект: Среден сјај
Стил: “slicked back” и “pompadour” фризури
Тип на коса: За сите типови коса со средна должина

Pomadë për shkëlqim mesatar dhe fiksim mesatar, 100 g.
Pomadë për fiksim mesatar të flokëve, me të cilën arrihet shkëlqim i qëndrueshëm mesatar. Është e shkëlqyeshme për ruajtjen e fleksibilitetit të flokëve normalë. Stilimi mund të ndryshojë gjatë ditës. Mundëson kontroll të shkallës së shkëlqimit të flokëve. E tretshme në ujë dhe shpëlahet lehtë. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pomadës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi retro, 100 g. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Frizurat “slicked back” dhe “pompadour”
Tipi i flokëve: E përshtatshme për të gjithë tipat e flokëve me gjatësi mesatare

Дополнителни информации

Тежина 0.1 kg
Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот