Оригинална Morgan’s помада, 100 гр.

990,00 ден

Code: M002
Шифра: 10001
Најпозната и најпродавана помада во светот. Класично решение за побелена (седа) коса, пробано и тестирано од 1873 г. При редовно користење во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Редовната употреба овозможува за краток временски период да се постигне соодветна нијанса на боја на косата, која може да се одржува со поретки апликации.

Pomada origjinale Morgan’s, 100 g.
Code: M002
Shifra: 10001
Pomadë më e njohur dhe më e shitur në botë. Zgjidhje klasike për flokët gri (të thinjur), e provuar dhe e testuar nga viti 1873. Gjatë përdorimit të rregullt në periudhë prej 3 – 4 javës, gradualisht i errëson flokët e thinjur pa përdorur ngjyrat konvencionale të flokëve. Përdorimi i rregullt mundëson që për një periudhë të shkurtër kohore të arrihet një nuancë përkatëse e ngjyrës së flokëve, e cila mund të ruhet me aplikime më të rralla.

Опис

Најпозната и најпродавана помада во светот. Класично решение за побелена (седа) коса, пробано и тестирано од 1873 г. При редовно користење во период од 3 – 4 недели, постепено ја потемнува побелената коса без да се користат конвенционални бои за коса. Редовната употреба овозможува за краток временски период да се постигне соодветна нијанса на боја на косата, која може да се одржува со поретки апликации. Збогатена со масло од пченични р’кулци кое содржи витамин Е. Погоден производ за нормална, густа, сува, кадрава и оштетена коса. Стилизирачки ефект со лесно фиксирање.
Ефекти од користењето на оригиналната Morgan’s помада:
Постепено ја потемнува побелената коса
Ја хидратира и омекнува косата
Ја прави косата мека и лесна за обликување
Помага да се елиминира кадравоста на косата
Ја стилизира и ѝ додава сјај на сувата коса
Го храни скалпот
Содржи природен пчелин восок
– Содржи масло од пченични р’кулци (најконцентриран природен извор на витамин Е), кое помага да се намали воспалението, го поправа оштетувањето на фоликулите и помага во поттикнување на растот на косата
Упатство за употреба: Нанесете ја помадата прво врз коренот а потоа рамномерно низ косата. Чешлајте ја како и обично. Употребувајте ја секојдневно додека не се постигне посакуваната боја на косата, а потоа продолжете по потреба.
Пакување: во ретро стаклена тегла, 100 гр. која целосно се рециклира.
Совет: Процесот на потемнување на косата се одвива побрзо во услови на сончева топлина или со користење на фен за сушење на коса.
За повеќе информации за процесот на потемнување на косата кликнете на нашата страница „Прашања и одговори“.

Pomada origjinale Morgan’s, 100 g.
Pomadë më e njohur dhe më e shitur në botë. Zgjidhje klasike për flokët gri (të thinjur), e provuar dhe e testuar nga viti 1873. Gjatë përdorimit të rregullt në periudhë prej 3 – 4 javës, gradualisht i errëson flokët e thinjur pa përdorur ngjyrat konvencionale të flokëve. Përdorimi i rregullt mundëson që për një periudhë të shkurtër kohore të arrihet një nuancë përkatëse e ngjyrës së flokëve, e cila mund të ruhet me aplikime më të rralla. E pasuruar me vaj sytash prej gruri i cili përmban vitaminën E. Produkt i përshtatshëm për flokët normalë, të dendur, të thatë, kaçurrelë dhe të dëmtuar. Ka efekt stilues me fiksim të lehtë.
Efektet e përdorimit të pomadës origjinale Morgan’s:
Gradualisht i errëson flokët e thinjur
– I hidraton dhe zbut flokët
– I bën flokët të butë dhe të lehtë për të modeluar
– Ndihmon në eliminimin e flokëve kaçurrelë
– I stilon dhe u shton shkëlqim flokëve të thatë
– E ushqen skalpin e kokës
– Përmban dyllë blete natyror
– Përmban vaj sythash prej gruri (burim më i përqendruar natyror i vitaminës E), i cili ndihmon në reduktimin e inflamacionit, e përmirëson dëmtimin e folikulave dhe ndihmon në nxitjen e rritjes së flokëve
Udhëzimet e përdorimit: Së pari aplikojeni pomadën mbi rrënjë dhe pastaj në mënyrë të barabartë mbi flokë. I krihni flokët si zakonisht. Përdoreni çdo ditë derisa të arrihet ngjyra e dëshiruar e flokëve, pastaj vazhdoni sipas nevojës.
Paketimi: në kavanoz qelqi retro, 100 g. i cili plotësisht riciklohet.
Këshillë: Procesi i errësimit të flokëve zhvillohet më shpejt në kushte të ngrohtësisë së diellit ose me përdorimin e tharëses për tharjen e flokëve.
Për më shumë informata për procesin e errësimit të flokëve klikoni në faqen tonë ,,Pyetjet dhe përgjigjet”.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот