Глина за текстура на коса, 120 мл.

1.090,00 ден

Code: M175
Шифра: 10016
Повеќефункционален производ за густа коса, за додавање текстура или за постигнување на неуредни форми на косата (messy shape). Содржи природен восок од пчели.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на коса
Тип на коса: Густа коса / кратка должина на влакното

Argjilë për teksturën e flokëve, 120 ml.
Code: M175
Shifra: 10016
Produkt shumëfunksional për flokë të dendur për shtimin e teksturës ose për arritjen e formave të çrregullta të flokëve (messy shape). Përmban dyllë bletësh natyror.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për flokë të shkurtër me teksturë ose për flokë me formë të çrregullt
Tipi i flokëve: Flokë të dendur / gjatësi e shkurtër e qimes

Опис

Повеќефункционален производ за густа коса, за додавање текстура или за постигнување на неуредни форми на косата (messy shape). Енергизирачките влакна ѝ даваат цврстина на косата и овозможуваат нејзино обликување.
Содржи природен восок од пчели. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во стаклена тегла, 120 мл., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за кратка, текстурирана или неуредна форма на коса
Тип на коса: Густа коса / кратка должина на влакното

Argjilë për teksturën e flokëve, 120 ml.
Produkt shumëfunksional për flokë të dendur për shtimin e teksturës ose për arritjen e formave të çrregullta të flokëve (messy shape). Qimet plot me energji u japin fortësi flokëve dhe mundësojnë modelimin e tyre. Përmban dyllë bletësh natyror.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për flokë të shkurtër me teksturë ose për flokë me formë të çrregullt
Tipi i flokëve: Flokë të dendur / gjatësi e shkurtër e qimes

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот