Крем за формирање и дефинирање на коса, 120 мл.

1.090,00 ден

Code: M167
Шифра: 10014
Формира и дефинира стилови на коса. Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури. Лесен за употреба. За средно фиксирање на косата.

Krem për formimin dhe përcaktimin e flokëve, 120 ml.
Code: M167
Shifra: 10014
Formon dhe përcakton stilet e flokëve. I shkëlqyeshëm për frizurat “messy” (të çrregullt), “parting” dhe “quiff”. I lehtë për përdorim. Për fiksim mesatar të flokëve. Erë retro e kolonjës.

Опис

Формира и дефинира стилови на коса. Одличен за “messy” (неуреднa), “parting” и “quiff” фризури. Лесен за употреба. За средно фиксирање на косата. Ретро мирис на колоњска вода.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во стаклена тегла, 120 мл., која целосно се рециклира.

Krem për formimin dhe përcaktimin e flokëve, 120 ml.
Formon dhe përcakton stilet e flokëve. I shkëlqyeshëm për frizurat “messy” (të çrregullt), “parting” dhe “quiff”. I lehtë për përdorim. Për fiksim mesatar të flokëve. Erë retro e kolonjës.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të kremit. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi, 120 ml. i cili plotësisht riciklohet.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот