Гел за силно фиксирање на коса, 100 мл.

890,00 ден

Code: M016
Шифра: 10022
Специјално дизајниран производ кој овозможува трајна природна контрола и форма. Погоден за различни текстури и стилови на коса. За едноставно и брзо создавање на шилести стилови. Бестежинска формула без маснотии. Лесно се чешла и мие.

Xhel për fiksim të fortë të flokëve, 100 ml.
Code: M016
Shifra: 10022
Produkt i dizajnuar special i cili mundëson kontroll dhe formë të qëndrueshme natyrore. I pështatshëm për tekstura dhe stile të ndryshme të flokëve. Për krijimin e thjeshtë dhe të shpejtë të stileve me gjemba. Formulë pa peshë pa yndyra. Krihet dhe lahet lehtë.

Опис

Специјално дизајниран производ кој овозможува трајна природна контрола и форма. Погоден за различни текстури и стилови на коса. За едноставно и брзо создавање на шилести стилови. Бестежинска формула без маснотии. Лесно се чешла и мие. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете, нежно протријте и нанесете врз косата. Стилизирајте по желба во посакуваната форма.
Пакување: во алуминиумска лименка, 100 мл.

Xhel për fiksim të fortë të flokëve, 100 ml.
Produkt i dizajnuar special i cili mundëson kontroll dhe formë të qëndrueshme natyrore. I pështatshëm për tekstura dhe stile të ndryshme të flokëve. Për krijimin e thjeshtë dhe të shpejtë të stileve me gjemba. Formulë pa peshë pa yndyra. Krihet dhe lahet lehtë. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë dhe aplikoni mbi flokë. Stiloni sipas dëshirës në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kanaçe alumini, 100 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот