Morgan’s гел за после бричење, 250 мл.

1.490,00 ден

Code: M314
Шифра: 10086
Формула што ја разладува и смирува кожата после бричење. Ја спречува иритација после бричење и ја освежува кожата. Содржи хамамелис (Hamamelis virginiana), масло од рузмарин, масло од лимета, ментол, камилица и мирис на црн пипер.

Morgan’s xhel pas rruajtjes, 250 мл.
Code: M314
Shifra: 10086
Një formulë që ftoh dhe qetëson lëkurën pas rruajtjes. Parandalon irritimin pas rruajtjes dhe freskon lëkurën. Përmban aromën e lajthisë së shtrigës (Hamamelis virginiana), vaj rozmarine, vaj gëlqereje, mentol, kamomil dhe aromë piper të zi.

 

Опис

Формула што ја разладува и смирува кожата после бричење. Ја спречува иритација после бричење и ја освежува кожата. Содржи хамамелис (Hamamelis virginiana), масло од рузмарин, масло од лимета, ментол, камилица и мирис на црн пипер.
Упатство за употреба: Ставете мала количина на дланките од рацете и нанесете ја на лицето после бричење.
Пакување: во пластично шише со пумпица, 250 мл.

Morgan’s xhel pas rruajtjes, 250 мл.
Një formulë që ftoh dhe qetëson lëkurën pas rruajtjes. Parandalon irritimin pas rruajtjes dhe freskon lëkurën. Përmban aromën e lajthisë së shtrigës (Hamamelis virginiana), vaj rozmarine, vaj gëlqereje, mentol, kamomil dhe aromë piper të zi. Udhëzime për përdorim: Vendosni një sasi të vogël në pëllëmbët e duarve dhe aplikojeni në fytyrë pas rruajtjes.
Paketimi: në një shishe plastike me pompë, 250 ml.