Мат паста, 75 мл.

890,00 ден

Code: M017
Шифра: 10012
Паста за обликување на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Идеален производ за природен изглед на косата, таканаречен natural look, со нагласен волумен и текстура. Кремастата текстура, овозможува многу лесно нанесување.
Фиксирање: Средно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален производ за креирање едноставни, природни стилови
Тип на коса: Тенка коса / нормална должина на влакното

Pastë mat, 75 ml.
Code: M017
Shifra: 10012
Pastë për modelimin e flokëve për fiksim mesatar dhe efekt përfundimtar mat. Produkt ideal për pamje natyrore të flokëve, i ashtuquajtur natural look, me vëllim dhe teksturë të theksuar. Tekstura kremoze mundëson aplikim shumë të lehtë.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Produkt ideal për krijimin e stileve të thjeshta, natyrore
Tipi i flokëve: Flokë të hollë / gjatësia normale e qimes

Опис

Паста за обликување на коса за средно фиксирање и мат завршен ефект. Идеален производ за природен изглед на косата, таканаречен natural look, со нагласен волумен и текстура. Кремастата текстура, овозможува многу лесно нанесување. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете, нежно протријте, мала количина од пастата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.
Фиксирање: Средно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален производ за креирање едноставни, природни стилови
Тип на коса: Тенка коса / нормална должина на влакното

Pastë mat, 75 ml.
Pastë për modelimin e flokëve për fiksim mesatar dhe efekt përfundimtar mat. Produkt ideal për pamje natyrore të flokëve, i ashtuquajtur natural look, me vëllim dhe teksturë të theksuar. Tekstura kremoze mundëson aplikim shumë të lehtë. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pastës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Produkt ideal për krijimin e stileve të thjeshta, natyrore
Tipi i flokëve: Flokë të hollë / gjatësia normale e qimes

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот