Хидратантен крем за мажи против стареење, 45 мл.

1.990,00 ден

Code: М220
Шифра: 10060
Хидратантен крем за мажи против стареење со УВ филтри, ши масло и природни масла. Главни состојки: пантенол (про-витамин В5), витамински комплекс В3, В5, C, Е и B6, глицерин, алое вера, UVA и UVB филтри, масло од арган, масло од пченични ‘ркулци, масло од камелија, ши масло, Matrixyl 3000 (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7)

Krem hidratues për meshkuj kundër plakjes, 45 ml.
Code: М220
Shifra: 10060
Krem hidratues për meshkuj kundër plakjes me filtra UV, vaj shea dhe vajra natyrore. Përbërësit kryesorë: pentanol (pro-vitamina B5), kompleks vitaminash B3, B5, C, E dhe B6, glicerinë, aloe vera, filtra UVA dhe UVB, vaj argani, vaj sytash prej gruri, vaj kamelie, vaj shea, Matrixyl 3000 (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7)

Категорија:

Опис

Хидратантен крем за мажи против стареење со УВ филтри, ши масло и природни масла. Главни состојки: пантенол (про-витамин В5), витамински комплекс В3, В5, C, Е и B6, глицерин, алое вера, UVA и UVB филтри, масло од арган, масло од пченични ‘ркулци, масло од камелија, ши масло, Matrixyl 3000 (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7)
Упатство за употреба: Се нанесува наутро и навечер врз добро измиено лице и врат. Нежно се масира.
Пакување: во стаклена тегличка, 45 мл. која целосно се рециклира.

Krem hidratues për meshkuj kundër plakjes, 45 ml.
Krem hidratues për meshkuj kundër plakjes me filtra UV, vaj shea dhe vajra natyrore. Përbërësit kryesorë: pentanol (pro-vitamina B5), kompleks vitaminash B3, B5, C, E dhe B6, glicerinë, aloe vera, filtra UVA dhe UVB, vaj argani, vaj sytash prej gruri, vaj kamelie, vaj shea, Matrixyl 3000 (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7)
Udhëzimet e përdorimit: Aplikohet në mëngjes dhe në mbrëmje mbi fytyrë dhe qafë mirë të lara. Bëhet masazh i butë.
Paketimi: në kavanoz të vogël qelqi, 45 ml., i cili plotësisht riciklohet.