Шампон за миење на брада, 100 мл.

1.090,00 ден

Code: M037
Шифра: 10032
Шампонот за миење на брада ја чисти, потхранува и омекнува брадата. На тој начин брадата станува мека и лесна за обликување. За секојдневна употреба. Погоден за миење на мустаќи, средни и долги бради. Произведен од најквалитетни состојки и збогатен со арганово масло.

Shampo për larjen e mjekrës, 100 ml.
Code: M037
Shifra: 10032
Shampoja për larjen e mjekrës, e pastron, ushqen shtesë dhe zbut mjekrën. Në atë mënyrë mjekra bëhet e butë dhe e lehtë për modelim. Për përdorim të përditshëm. E përshtatshme për larjen e mustaqeve dhe mjekrave mesatare dhe të gjata. E prodhuar nga përbërësit më cilësorë dhe e pasuruar me vaj argani.

Опис

Шампонот за миење на брада ја чисти, потхранува и омекнува брадата. На тој начин брадата станува мека и лесна за обликување. За секојдневна употреба. Погоден за миење на мустаќи, средни и долги бради. Произведен од најквалитетни состојки и збогатен со арганово масло. Со препознатлив мирис на бергамот, зелен лимон (лимета), зелен чај, мошус и масло од сандалово дрво.
Упатство за употреба: Се нанесува врз мокра брада. Шампонот најпрво се нанесува врз дланките од рацете и се трие до создавање на пена. Пената се нанесува врз брадата и се масира длабоко до корените на влакната за да се отстранат сите мртви клетки од кожата. Се плакне со топла вода.
Пакување: во алиминиумско шишенце, 100 мл.

Shampo për larjen e mjekrës, 100 ml.
Shampoja për larjen e mjekrës, e pastron, ushqen shtesë dhe zbut mjekrën. Në atë mënyrë mjekra bëhet e butë dhe e lehtë për modelim. Për përdorim të përditshëm. E përshtatshme për larjen e mustaqeve dhe mjekrave mesatare dhe të gjata. E prodhuar nga përbërësit më cilësorë dhe e pasuruar me vaj argani. Me aromë të dallueshme të bergamit, limonit të gjelbër (limetës), çajit të gjelbër, myshkut dhe vajit të drurit të sandalit.
hëzimet e përdorimit: Aplikohet mbi mjekër të lagët. Së pari shampoja aplikohet mbi pëllëmbët e duarve dhe fërkohet për t’u krijuar shkumë. Shkuma aplikohet mbi mjekër dhe bëhet një masazh e thellë deri në rrënjët e qimeve për t’u hequr të gjitha qelizat e vdekura nga lëkura. Shpëlahet me ujë të ngrohtë.
Paketimi: në shishe të vogël alumini, 100 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот