НЕМА НА ЗАЛИХА – Morgan’s масло за нега на брада со индиски пеперминт, 50 мл.

1.690,00 ден

Code: M039
Шифра: 10034
Произведено од најквалитетни состојки, збогатено со арганово масло и масло од сладок бадем. Содржи есенцијално масло од индиски пеперминт, масло од чајно дрво и масло од мандарина. Ја хидратира кожата и ги зајакнува фоликулите на влакната. Помага при контрола на чешањето на брадата. Брзо се апсорбира.
По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.

Vaj Morgan’s për kujdes të mjekrës me mentë indiane, 50 ml.
Code: M039
Shifra: 10034
Prodhuar nga përbërësit më cilësorë, i pasuruar me vaj argani dhe vaj bajameje të ëmbël. Përmban vaj esenciale të mentës indiane, vaj të pemës së çajit dhe vaj mandarine. E hidraton lëkurën dhe i përforcon folikulat e qimeve. Ndihmon në kontrolin e kruarjes së mjekrës. Absorbohet shpejt. Pas aplikimit lë aromë e këndshme e qëndrueshme mbi mjekër.

Нема на залиха

Опис

Произведено од најквалитетни состојки, збогатено со арганово масло и масло од сладок бадем. Содржи есенцијално масло од индиски пеперминт, масло од чајно дрво и масло од мандарина. Ја хидратира кожата и ги зајакнува фоликулите на влакната. Помага при контрола на чешањето на брадата. Брзо се апсорбира. По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.
Упатство за употреба: За мека и глатка брада се препорачува секојдневно нанесување. Се нанесуваат 2-3 капки на дланките на рацете и се трие маслото за да се обезбеди порамномерно ширење врз брадата. Маслото се масира длабоко во брадата, нанапред и наназад за да продре низ брадата и во кожата.
Пакување: во стаклено шишенце со пипета, 50 мл.

Vaj Morgan’s për kujdes të mjekrës me mentë indiane, 50 ml.
Prodhuar nga përbërësit më cilësorë, i pasuruar me vaj argani dhe vaj bajameje të ëmbël. Përmban vaj esenciale të mentës indiane, vaj të pemës së çajit dhe vaj mandarine. E hidraton lëkurën dhe i përforcon folikulat e qimeve. Ndihmon në kontrolin e kruarjes së mjekrës. Absorbohet shpejt. Pas aplikimit lë aromë e këndshme e qëndrueshme mbi mjekër.
Udhëzimet e përdorimit: Për mjekër të butë dhe të lëmuar rekomandohet aplikim i përditshëm. Aplikohen 2-3 pika në pëllëmbët e duarve dhe vaji fërkohet për t’u siguruar përhapje më të barabartë mbi mjekër. Me vaj i bëhet një masazh i thellë mjekrës nga përpara dhe nga prapa për të depërtuar në mjekër dhe në lëkurë.
Paketimi: në shihe të vogël me pipetë, 50 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот