Крем за нега на брада и мустаќи, 75 мл.

890,00 ден

Code: M038
Шифра: 10033
Ги омекнува, потхранува и хидратира брадата и мустаќите и ја смирува и навлажнува кожата под нив. Збогатен со кератин, масло од авокадо, маслиново масло и алое вера кои помагаат да се кондиционира брадата како и да се стимулира кожата под неа. Биотинот (познат и како витамин H), помага во промовирање на здрава брада и мустаќи. Погоден е за оние кои имаат сува кожа, чешање на брадата и за оние кои имаат неуредна брада. По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.

Krem për kujdesin e mjekrës dhe mustaqeve, 75 ml.
Code: M038
Shifra: 10033
I zbut, u jep ushqim shtesë dhe i dehidraton mjekrën dhe mustaqet dhe e qetëson dhe njom lëkurën mbi to. I pasuruar me keratinë, vaj avokadoje, vaj ulliri dhe me aloe vera të cilët ndihmojnë në kondicionimin e mjekrës si dhe në stimulimin e lëkurës nën të. Biotina (e njohur edhe si vitamina H), ndihmon në promovimin e mjekrës dhe mustaqeve të shëndetshme. Është i përshtatshëm për ata të cilët kanë lëkurë të thatë, kruarje të mjekrës dhe për ata të cilët kanë mjekër të çrregullt. Pas aplikimit lë aromë e këndshme mbi mjekër.

Опис

Ги омекнува, потхранува и хидратира брадата и мустаќите и ја смирува и навлажнува кожата под нив. Збогатен со кератин, масло од авокадо, маслиново масло и алое вера кои помагаат да се кондиционира брадата како и да се стимулира кожата под неа. Биотинот (познат и како витамин H), помага во промовирање на здрава брада и мустаќи. Погоден е за оние кои имаат сува кожа, чешање на брадата и за оние кои имаат неуредна брада. По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.
Упатство за употреба: Се нанесува врз чиста, сува или малку влажна брада. Се трие мала количина на кремот меѓу дланките за да се загрее. Со нежни кружни движења се масира кожата и се нанесува кремот врз брадата и мустаќите.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.

Krem për kujdesin e mjekrës dhe mustaqeve, 75 ml.
I zbut, u jep ushqim shtesë dhe i dehidraton mjekrën dhe mustaqet dhe e qetëson dhe njom lëkurën mbi to. I pasuruar me keratinë, vaj avokadoje, vaj ulliri dhe me aloe vera të cilët ndihmojnë në kondicionimin e mjekrës si dhe në stimulimin e lëkurës nën të. Biotina (e njohur edhe si vitamina H), ndihmon në promovimin e mjekrës dhe mustaqeve të shëndetshme. Është i përshtatshëm për ata të cilët kanë lëkurë të thatë, kruarje të mjekrës dhe për ata të cilët kanë mjekër të çrregullt. Pas aplikimit lë aromë e këndshme mbi mjekër.
Udhëzimet e përdorimit: Aplikohet mbi mjekër të pastër, të thatë ose pak të lagët. Fërkohet një sasi e vogël e kremit midis pëllëmbëve për t’u ngrohur. Me lëvizje të buta rrethore i bëhet masazh lëkurës dhe kremi aplikohet mbi mjekër dhe mustaqe.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот