Луксузно масло за брада, 50 мл.

1.690,00 ден

Code: M310
Шифра: 10083
Освежувачко масло за брада. Содржи масла од сладок бадем, арган и камелија. Мирисот има ароматични ноти на бергамот, лимета, зелен чај, мошус и сандалово дрво. Помага при контрола на чешањето на брадата. Брзо се апсорбира. По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.

Vaj luksoz për mjekër, 50 ml.
Code: M310
Shifra: 10083
Vaj freskues i mjekrës. Përmban vaj bajame të ëmbël, argan dhe kamelia. Aroma ka nota aromatike të bergamotit, gëlqeres, çajit jeshil, myshkut dhe drurit të sandalit. Ndihmon në kontrollin e kruajtjes së mjekrës. Përthithet shpejt. Pas aplikimit, lë një aromë të këndshme të qëndrueshme në mjekër.

Опис

Освежувачко масло за брада. Содржи масла од сладок бадем, арган и камелија. Мирисот има ароматични ноти на бергамот, лимета, зелен чај, мошус и сандалово дрво. Помага при контрола на чешањето на брадата. Брзо се апсорбира. По нанесувањето остава долготраен пријатен мирис врз брадата.
Упатство за употреба: За мека и глатка брада се препорачува секојдневно нанесување. Се нанесуваат 2-3 капки на дланките на рацете и се трие маслото за да се обезбеди порамномерно ширење врз брадата. Маслото се масира длабоко во брадата, нанапред и наназад за да продре низ брадата и во кожата.
Пакување: во стаклено шишенце со пипета, 50 мл.

Vaj luksoz për mjekër, 50 ml.
Vaj freskues i mjekrës. Përmban vaj bajame të ëmbël, argan dhe kamelia. Aroma ka nota aromatike të bergamotit, gëlqeres, çajit jeshil, myshkut dhe drurit të sandalit. Ndihmon në kontrollin e kruajtjes së mjekrës. Përthithet shpejt. Pas aplikimit, lë një aromë të këndshme të qëndrueshme në mjekër.
Udhëzime për përdorim: Për një mjekër të butë dhe të lëmuar, rekomandohet aplikimi i përditshëm. Aplikoni 2-3 pika në pëllëmbët e duarve dhe fërkojeni vajin për të siguruar një shpërndarje më të barabartë në mjekër. Vaji masazhohet thellë në mjekër, përpara dhe mbrapa për të depërtuar në mjekër dhe në lëkurë.
Paketimi: në shishe qelqi me pipetë, 50 ml.