Urban Cologne Колоњска Вода, 90 мл.

3.990,00 ден

Code: M316
Шифра: 10090

Модерна мажествена колоњска вода со комбиниран мирис на бергамот, зелен чај, мошус, зачини и дрвенести ноти.

Kolonje Urban, 90 ml.
Code: M316
Shifra: 10090
Kolonjë moderne mashkullore me një aromë të kombinuar bergamoti, çaji jeshil, myshku, erëza dhe nota druri.

Опис

Модерна мажествена колоњска вода со комбиниран мирис на бергамот, зелен чај, мошус, зачини и дрвенести ноти.
Пакување: во ретро стаклено шише со вградена метална етикета, 90 мл.

Kolonje Urban, 90 ml.
Kolonjë moderne mashkullore me një aromë të kombinuar bergamoti, çaji jeshil, myshku, erëza dhe nota druri.
Paketimi: në një shishe qelqi retro me etiketë metalike të integruar, 90 ml.