Помада за силен сјај и екстра силно фиксирање, 100 гр.

990,00 ден

Code: M011
Шифра: 10008
Помада за силен сјај и екстра силно фиксирање, со која се постигнува сјаен изглед и долготрајно фиксирање на косата. Растворлива во вода и лесно се мие. Погодна за “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” и други машки фризури кои бараат силно фиксирање и сјај.
Фиксирање: Екстра силно
Завршен ефект: Силен сјај
Стил: “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part”.
Тип на коса: Ја контролира дури и најгустата, “неуредна” коса

Pomadë për shkëlqim të fortë dhe fiksim tepër të fortë, 100 g.
Code: M011
Shifra: 10008
Pomadë për shkëlqim të fortë dhe fiksim tepër të fortë, me të cilën arrihet pamje me shkëlqim dhe fiksim të qëndrueshëm të flokëve. E tretshme në ujë dhe shpëlahet lehtë. E përshtatshme për “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” dhe frizura të tjera për meshkuj të cilat kërkojnë fiksim dhe shkëlqim të fortë.
Fiksimi: Tepër i fortë
Efekti përfundimtar: Shkëlqim i fortë
Stili: “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part”.
Tipi i flokëve: I kontrollon madje edhe flokët më të dendur, flokët e ‘’çrregullt’’

 

Опис

Помада за силен сјај и екстра силно фиксирање, со која се постигнува сјаен изглед и долготрајно фиксирање на косата. Растворлива во вода и лесно се мие. Погодна за slicked back, pompadour, quiff, comb over, side part и други машки фризури кои бараат силно фиксирање и сјај. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во ретро стаклена тегла, 100 гр., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Екстра силно
Завршен ефект: Силен сјај
Стил: “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part”.
Тип на коса: Ја контролира дури и најгустата, “неуредна” коса

Pomadë për shkëlqim të fortë dhe fiksim tepër të fortë, 100 g.
Pomadë për shkëlqim të fortë dhe fiksim tepër të fortë, me të cilën arrihet pamje me shkëlqim dhe fiksim të qëndrueshëm të flokëve. E tretshme në ujë dhe shpëlahet lehtë. E përshtatshme për “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part” dhe frizura të tjera për meshkuj të cilat kërkojnë fiksim dhe shkëlqim të fortë. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pomadës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi retro, 100 g. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: Tepër i fortë
Efekti përfundimtar: Shkëlqim i fortë
Stili: “slicked back”, “pompadour”, “quiff”, “comb over”, “side part”.
Tipi i flokëve: I kontrollon madje edhe flokët më të dendur, flokët e ‘’çrregullt’’

 

Дополнителни информации

Тежина 0.1 kg
Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот