Тоник за ладење на коса и скалп – Menthol, 250 мл.

1.090,00 ден

Code: M098
Шифра: 10050
Morgan’s тоникот за ладење на коса и скалп – Menthol, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Го смирува чешањето и го отстранува првутот од скалпот. Овозможува кондиционирање и текстура. Ги стимулира фоликулите на косата. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса. Ја освежува, лади и потхранува косата без да ги отстрани природните масла. Совет за лицата кои страдаат од чешање на скалпот и имаат првут: на топло време да го чуваат Morgan’s тоникот за ладење на коса – Menthol во фрижидер и да го користат како лосион за масажа и разладување. Содржи екстракти од коприва, рузмарин и квазија (Quassia), кои овозможуваат хранење и чистење на скалпот, про-витамин В5 (пантенол) кој овозможува смирување и омекнување на кожата и антиинфламаторни агенси кои го ладат, кондиционираат и стимулираат скалпот.

Tonik për ftohjen e flokëve dhe të skalpit – Menthol, 250 ml.
Code: M098
Shifra: 10050
Toniku për ftohjen e flokëve dhe të skalpit Morgan’s – Menthol, është i caktuar për mirëmbajtje të përditshme të flokëve dhe të skalpit. E qetëson kruarjen dhe e heq zbokthin nga skalpi. Mundëson kondicionim dhe teksturë. I stimulon folikulat e flokëve. Produkt i shkëlqyeshëm për berberët dhe për përdorim shtëpiak para aplikimit të çfarëdo produkti Morgan’s për stilimin e flokëve. I përtërin, ushqen në mënyrë shtesë dhe i hidraton flokët pa i hequr vajrat natyrore. Një këshillë për personat të cilët vuajnë nga kruarja e skalpit dhe kanë zbokth: në mot të ngrohtë ta ruajnë tonikun për ftohjen e flokëve Morgan’s – Menthol në frigorifer dhe ta përdorin si locion për masazh dhe ftohje. Përmban ekstrakte hithre, rozmarine dhe kuazie (Quassia), të cilat mundësojnë ushqim dhe pastrim të skalpit, pro-vitaminë B5 (pantenol) e cila mundëson qetësim dhe zbutje të lëkurës dhe agjentë anti-inflamatorë të cilët e ftohin, kondicionojnë dhe stimulojnë skalpin.

Категорија:

Опис

Morgan’s тоникот за ладење на коса и скалп – Menthol, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Го смирува чешањето и го отстранува првутот од скалпот. Овозможува кондиционирање и текстура. Ги стимулира фоликулите на косата. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса. Ја освежува, лади и потхранува косата без да ги отстрани природните масла. Совет за лицата кои страдаат од чешање на скалпот и имаат првут: на топло време да го чуваат Morgan’s тоникот за ладење на коса – Menthol во фрижидер и да го користат како лосион за масажа и разладување. Содржи екстракти од коприва, рузмарин и квазија (Quassia), кои овозможуваат хранење и чистење на скалпот, про-витамин В5 (пантенол) кој овозможува смирување и омекнување на кожата и антиинфламаторни агенси кои го ладат, кондиционираат и стимулираат скалпот.
Упатство за употреба: Ставете тоник врз дланките од рацете. Протријте и нанесете го врз влажен скалп и коса. За рамномерна дистрибуција, исчешлајте ја косата.
Пакување: во пластично шише, 250 мл. кое може да се рециклира.

Tonik për ftohjen e flokëve dhe të skalpit – Menthol, 250 ml.
Toniku për ftohjen e flokëve dhe të skalpit Morgan’s – Menthol, është i caktuar për mirëmbajtje të përditshme të flokëve dhe të skalpit. E qetëson kruarjen dhe e heq zbokthin nga skalpi. Mundëson kondicionim dhe teksturë. I stimulon folikulat e flokëve. Produkt i shkëlqyeshëm për berberët dhe për përdorim shtëpiak para aplikimit të çfarëdo produkti Morgan’s për stilimin e flokëve. I përtërin, ushqen në mënyrë shtesë dhe i hidraton flokët pa i hequr vajrat natyrore. Një këshillë për personat të cilët vuajnë nga kruarja e skalpit dhe kanë zbokth: në mot të ngrohtë ta ruajnë tonikun për ftohjen e flokëve Morgan’s – Menthol në frigorifer dhe ta përdorin si locion për masazh dhe ftohje. Përmban ekstrakte hithre, rozmarine dhe kuazie (Quassia), të cilat mundësojnë ushqim dhe pastrim të skalpit, pro-vitaminë B5 (pantenol) e cila mundëson qetësim dhe zbutje të lëkurës dhe agjentë anti-inflamatorë të cilët e ftohin, kondicionojnë dhe stimulojnë skalpin.
Udhëzimet e përdorimit: Shtini tonik mbi pëllëmbët e duarve. Fërkojeni dhe aplikojeni mbi skalp dhe flokë të lagët. Për shpërndarje të barabartë, krihini flokët.
Paketimi: në shishe plastike, 250 ml., e cila mund të riciklohet.