Тоник за нега на коса за мажи – Bay Rum, 250 ml.

1.090,00 ден

Code: М097
Шифра: 10049
Morgan’s тоникот за нега на коса – Bay Rum, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Со класичниот берберски мирис на рум, ги освежува, кондиционира и стимулира косата и скалпот. Се применува пред стилизирање. На косата и дава текстура и природна цврстина. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса. Ја регенерира, потхранува и хидратира косата без да ги отстрани природните масла. Содржи протеин од пченица, екстракт од кафе и хмељ, кои овозможуваат стимулирање на косата и скалпот. Кофеинот и хмељот содржат есенцијални масла и хранливи материи кои длабоко продираат во скалпот и помагаат во растењето на здрава коса. Протеинот од пченица помага за зајакнување и одржување на природната структура на косата, создавајќи буен изглед со природен сјај.

Tonik për kujdes të flokëve për meshkuj – Bay Rum, 250 ml.
Code: М097
Shifra: 10049
Toniku për kujdes të flokëve Morgan’s – Bay Rum është i caktuar për mirëmbajtjen e përditshme të flokëve dhe të skalpit. Me një aromë klasike rumi të floktarisë, i freskon kondicionon dhe stimulon flokët dhe skalpin. Aplikohet para stilimit. Flokëve u jep teksturë dhe fortësi natyrore. Produkt i shkëlqyeshëm për berberët dhe për përdorim shtëpiak para aplikimit të çfarëdo produkti për stilimin e flokëve Morgan’s. I përtërin, ushqen në mënyrë shtesë dhe i hidraton flokët pa i hequr vajrat natyrore. Përmban proteinë gruri, ekstrat kafeje dhe kulpre, të cilat mundësojnë stimulimin e flokëve dhe skalpit. Kafeina dhe kulpra përmbajnë vajra esenciale dhe lëndë ushqyese të cilat depërtojnë thellë në skalp dhe ndihmojnë në rritjen e flokëve të shëndetshëm. Proteina e grurit ndihmon për përforcimin dhe ruajtjen e strukturës natyrore të flokëve, duke krijuar pamje të harlisur me shkëlqim natyror.

Категорија:

Опис

Morgan’s тоникот за нега на коса – Bay Rum, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Со класичниот берберски мирис на рум, ги освежува, кондиционира и стимулира косата и скалпот. Се применува пред стилизирање. На косата и дава текстура и природна цврстина. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса. Ја регенерира, потхранува и хидратира косата без да ги отстрани природните масла. Содржи протеин од пченица, екстракт од кафе и хмељ, кои овозможуваат стимулирање на косата и скалпот. Кофеинот и хмељот содржат есенцијални масла и хранливи материи кои длабоко продираат во скалпот и помагаат во растењето на здрава коса. Протеинот од пченица помага за зајакнување и одржување на природната структура на косата, создавајќи буен изглед со природен сјај.
Упатство за употреба: Ставете тоник врз дланките од рацете. Протријте и нанесете врз влажен скалп и коса. За рамномерна дистрибуција, исчешлајте ја косата.
Пакување: во пластично шише, 250 мл. кое може да се рециклира.

Tonik për kujdes të flokëve për meshkuj – Bay Rum, 250 ml.
Toniku për kujdes të flokëve Morgan’s – Bay Rum është i caktuar për mirëmbajtjen e përditshme të flokëve dhe të skalpit. Me një aromë klasike rumi të floktarisë, i freskon kondicionon dhe stimulon flokët dhe skalpin. Aplikohet para stilimit. Flokëve u jep teksturë dhe fortësi natyrore. Produkt i shkëlqyeshëm për berberët dhe për përdorim shtëpiak para aplikimit të çfarëdo produkti për stilimin e flokëve Morgan’s. I përtërin, ushqen në mënyrë shtesë dhe i hidraton flokët pa i hequr vajrat natyrore. Përmban proteinë gruri, ekstrat kafeje dhe kulpre, të cilat mundësojnë stimulimin e flokëve dhe skalpit. Kafeina dhe kulpra përmbajnë vajra esenciale dhe lëndë ushqyese të cilat depërtojnë thellë në skalp dhe ndihmojnë në rritjen e flokëve të shëndetshëm. Proteina e grurit ndihmon për përforcimin dhe ruajtjen e strukturës natyrore të flokëve, duke krijuar pamje të harlisur me shkëlqim natyror.
Udhëzimet e përdorimit: Shtini tonik mbi pëllëmbët e duarve. Fërkojeni dhe aplikojeni mbi skalp dhe flokë të lagët. Për shpërndarje të barabartë, krihini flokët.
Paketimi: në shishe plastike, 250 ml., e cila mund të riciklohet.