Чешел за мустаќи

890,00 ден

Code: М084
Шифра: 10073
Чешел за мустаќи, целосно изработен од растителна целулоза. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на восок и крем за мустаќи и брада, како и за отстранување на нечистотиите.

Krehër për mustaqe
Code: М084
Shifra: 10073
Krehër për mustaqe, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të dyllit dhe kremit për mustaqe dhe mjekër si dhe për heqjen e papastërtive.

Опис

Чешел за мустаќи, целосно изработен од растителна целулоза. Произведен во Италија специјално за Morgan’s. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на восок и крем за мустаќи и брада, како и за отстранување на нечистотиите.

Krehër për mustaqe
Krehër për mustaqe, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të dyllit dhe kremit për mustaqe dhe mjekër si dhe për heqjen e papastërtive.