Vintage 1873 Колоњска Вода, 50 мл.

2.490,00 ден

Code: M056
Шифра: 10040
Исклучително мажествена колоњска вода со дрвенеста арома на мошус и килибар. Цитрусните ноти на бергамот, зелен лимон (лимета), кокос и сандалово дрво го комплетираат мирисот.

Kolonja Vintage 1873, 50 ml.
Code: M056
Shifra: 10040
Kolonjë e jashtëzakonshme burrërore me aromë drunore të myshkut dhe qelibarit. Notat e citrusit të bergamotit, limonit të gjelbër (limetës), kokosit dhe drurit të sandalit e kompletojnë aromën.

Опис

Исклучително мажествена колоњска вода со дрвенеста арома на мошус и килибар. Цитрусните ноти на бергамот, зелен лимон (лимета), кокос и сандалово дрво го комплетираат мирисот.
Пакување: ретро стаклено шише, 50 мл. кое целосно се рециклира.

Kolonja Vintage 1873, 50 ml.
Kolonjë e jashtëzakonshme burrërore me aromë drunore të myshkut dhe qelibarit. Notat e citrusit të bergamotit, limonit të gjelbër (limetës), kokosit dhe drurit të sandalit e kompletojnë aromën.
Paketimi: në shishe qelqi retro, 50 ml. e cila plotësisht riciklohet.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот