Мат помада за слаб сјај и силно фиксирање, 100 гр.

990,00 ден

Code: M149
Шифра: 10011
Помада за силно фиксирање со која се постигнува слаб сјај, мат завршен ефект и долготраен природен изглед. Растворлива во вода и лесна за миење. Со мирис на масло од бразилски портокал.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за “pompadour”, “quiff” и “side fade” фризури
Тип на коса: За тенка и густа коса. Не е погодна за кадрава коса.

Pomada mat për shkëlqim të dobët dhe fiksim të fortë, 100 g.
Code: M149

Shifra: 10011
Pomadë për fiskim të fortë me të cilën arrihet shkëlqim i dobët, efekt përfundimtar mat dhe pamje e qëndrueshme natyrore. E tretshme në ujë dhe e lehtë për t’u larë. Me aromë të vajit të portokallit brazilian.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për frizurat “pompadour”, “quiff” dhe “side fade”
Tipi i flokëve: Për flokë të hollë dhe të dendur. Nuk është e përshtatshme për flokët kaçurrelë.

Опис

Помада за силно фиксирање со која се постигнува слаб сјај, мат завршен ефект и долготраен природен изглед. Растворлива во вода и лесна за миење. Со мирис на масло од бразилски портокал.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во ретро стаклена тегла од 100 гр., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за “pompadour”, “quiff” и “side fade” фризури
Тип на коса: За тенка и густа коса. Не е погодна за кадрава коса.

Pomada mat për shkëlqim të dobët dhe fiksim të fortë, 100 g.
Pomadë për fiskim të fortë me të cilën arrihet shkëlqim i dobët, efekt përfundimtar mat dhe pamje e qëndrueshme natyrore. E tretshme në ujë dhe e lehtë për t’u larë. Me aromë të vajit të portokallit brazilian.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pomadës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi retro, 100 g. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për frizurat “pompadour”, “quiff” dhe “side fade”
Tipi i flokëve: Për flokë të hollë dhe të dendur. Nuk është e përshtatshme për flokët kaçurrelë.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот