Луксузен крем за брада и мустаќи, 50 мл.

1.990,00 ден

Code:                   М057
Шифра:               10061
Morgan’s луксузниот крем за нега на брада, ја омекнува, кондиционира и навлажнува вашата брада. Ја смирува и хидатрира кожата под брадата. Ги скротува дури и најнепокорните бради и ги третира се до фоликулите. Содржи мирисни ноти на бергамот, лимета, зелен чај, мошус и сандал, како и биотин (познат и како витамин Н), кој помага при растот на косата. Содржи масло од авокадо, маслиново масло и алое вера кои помагаат во кондиционирање на брадата и стимулирањето на кожата под неа. Одличен е за мажи со леплива брада, сува кожа и при чешање на брада.

Krem luksoz për mjekër dhe mustaqe, 60 ml.
Code:                   М057
Shifra:               10061
Krem luksoz për kujdes të mjekrës Morgan’s e zbut, kondicionon dhe njom mjekrën tuaj. E qetëson dhe hidraton lëkurën nën mjekër. I zbut madje edhe mjekrat më kokëforta dhe i trajton krejt deri te folikulat. Përmban nota aromatike të bergamotit, limetës, çajit të gjelbër, myshkut dhe të sandalit, si dhe biotinë (e njohur edhe si vitamina H), e cila ndihmon në rritjen e flokëve. Përmban vaj avokadoje, vaj ulliri dhe aloe vera të cilët ndihmojnë në kondicionimin e mjekrës dhe stimulimin e lëkëurs nën të. Është i shkëlqyeshëm për meshkujt me mjekër ngjitëse, lëkurë të thatë dhe mjekër që kruhet.

Опис

Morgan’s луксузниот крем за нега на брада, ја омекнува, кондиционира и навлажнува вашата брада. Ја смирува и хидатрира кожата под брадата. Ги скротува дури и најнепокорните бради и ги третира се до фоликулите. Содржи мирисни ноти на бергамот, лимета, зелен чај, мошус и сандал, како и биотин (познат и како витамин Н), кој помага при растот на косата. Содржи масло од авокадо, маслиново масло и алое вера кои помагаат во кондиционирање на брадата и стимулирањето на кожата под неа. Одличен е за мажи со леплива брада, сува кожа и при чешање на брада.
Упатство за употреба: Нанесете мала количина од кремот врз брадата и мустаќите и масирајте. Стилизирајте по желба.
Пакување: во стаклена тегла 50 мл., која целосно се рециклира.

Krem luksoz për mjekër dhe mustaqe, 60 ml.
Krem luksoz për kujdes të mjekrës Morgan’s e zbut, kondicionon dhe njom mjekrën tuaj. E qetëson dhe hidraton lëkurën nën mjekër. I zbut madje edhe mjekrat më kokëforta dhe i trajton krejt deri te folikulat. Përmban nota aromatike të bergamotit, limetës, çajit të gjelbër, myshkut dhe të sandalit, si dhe biotinë (e njohur edhe si vitamina H), e cila ndihmon në rritjen e flokëve. Përmban vaj avokadoje, vaj ulliri dhe aloe vera të cilët ndihmojnë në kondicionimin e mjekrës dhe stimulimin e lëkëurs nën të. Është i shkëlqyeshëm për meshkujt me mjekër ngjitëse, lëkurë të thatë dhe mjekër që kruhet.
Udhëzimet e përdorimit: Aplikoni sasi të vogël të kremit mbi mjekër dhe mustaqe dhe bëni masazh. Stiloni sipas dëshirës.
Paketimi: në kavanoz qelqi, 60 ml. i cili plotësisht riciklohet.