Класична помада за коса со бадемово и ши масло, 100 гр.

990,00 ден

Code: М013
Шифра: 10009
Класична помада за кондиционирање и контрола на коса, со мирис на кокос и сандалово дрво, со бадемово и ши масло (Vitellaria paradoxa). Помада базирана на масло.
Фиксирање: Слабо
Завршен ефект: Среден сјај
Стил: Идеална за природни (natural hair style) и “slick back” фризури.
Тип на коса: за нормална, густа, виткана и неуредна (frizzy) коса.

Pomadë klasike për flokë me vaj bajameje dhe gjalpë shea, 100 g.
Code: М013

Shifra: 10009
Pomadë klasike për kondicionimin dhe kontrollin e flokëve, me aromë të kokosit dhe drurit të sandalit, me vaj bajameje dhe me gjalpë shea (Vitellaria paradoxa). Pomadë e bazuar mbi vaj.
Fiksimi: I dobët
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Ideale për frizura natyrore (natural hair style) dhe “slick back”.
Tipi i flokëve: për flokë normalë, të dendur, kaçurrelë dhe të çrregullt (frizzy).

Опис

Класична помада за кондиционирање и контрола на коса, со мирис на кокос и сандалово дрво, со бадемово и ши масло (Vitellaria paradoxa). Помада базирана на масло.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во ретро стаклена тегла, 100 гр., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Слабо
Завршен ефект: Среден сјај
Стил: Идеална за природни (natural hair style) и “slick back” фризури.
Тип на коса: за нормална, густа, виткана и неуредна (frizzy) коса.

Pomadë klasike për flokë me vaj bajameje dhe gjalpë shea, 100 g.
Pomadë klasike për kondicionimin dhe kontrollin e flokëve, me aromë të kokosit dhe drurit të sandalit, me vaj bajameje dhe me gjalpë shea (Vitellaria paradoxa). Pomadë e bazuar mbi vaj.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pomadës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi retro, 100 g. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: I dobët
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Ideale për frizura natyrore (natural hair style) dhe “slick back”.
Tipi i flokëve: për flokë normalë, të dendur, kaçurrelë dhe të çrregullt (frizzy).

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот