Мат глина за коса, 120 мл.

1.090,00 ден

Code: M170
Шифра: 10017
Нежен и кремаст производ со силни фиксирачки карактеристики, совршен за постигнување на природен изглед за сите типови на коса. Содржи природен восок од пчели и хидролизирани кератински аминокиселини за зајакнување на косата и стимулирање на нејзиниот раст.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за краток текстуриран изглед
Тип на коса: За сите типови коса

Argjilë mat për flokët, 120 ml.
Code: M170
Shifra: 10017
Produkt i butë dhe kremoz me karakteristika të forta ngulitëse, i përkryer për arritjen e pamjes natyrore për të gjithë tipat e flokëve. Përmban dyllë bletësh natyror. Formulë kremoze e cila është e lehtë për t’u larë. Përmban aminoacide të hidrolizuara të keratinës për të forcuar flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për pamje të shkurtër me teksturë
Tipi i flokëve: Për të gjithë tipat e flokëve

Опис

Нежен и кремаст производ со силни фиксирачки карактеристики, совршен за постигнување на природен изглед за сите типови на коса. Содржи природен восок од пчели. Кремаста формула која е лесна за миење. Содржи хидролизирани кератински аминокиселини за зајакнување на косата и стимулирање на нејзиниот раст.
Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во стаклена тегла, 120 мл., која целосно се рециклира.
Фиксирање: Силно
Завршен ефект: Мат
Стил: Идеален за краток текстуриран изглед
Тип на коса: За сите типови коса

Argjilë mat për flokët, 120 ml.
Produkt i butë dhe kremoz me karakteristika të forta ngulitëse, i përkryer për arritjen e pamjes natyrore për të gjithë tipat e flokëve. Përmban dyllë bletësh natyror. Formulë kremoze e cila është e lehtë për t’u larë. Përmban aminoacide të hidrolizuara të keratinës për të forcuar flokët dhe për të stimuluar rritjen e tyre. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të argjilës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi, 120 ml. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Mat
Stili: Ideale për pamje të shkurtër me teksturë
Tipi i flokëve: Për të gjithë tipat e flokëve

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот