Сет за инстантно потемнување на брада

2.290,00 ден

Code: M276
Шифра: 10078
Сетот за инстантно потемнување на брада се состои од:
– Крем за инстантно потемнување на брада, 100 мл.
– Мала четка за брада
Кремот за инстантно потемнување на брада се користи за потемнување и обликување на брадата и има брз ефект.  Лесно се мие. Потемнувањето трае неколку часа.
Mалата четка за брада е погодна при патувања и за користење на производи за нега на брада.

Set për errësim të menjëhershëm të mjekrës
Code: M276
Shifra: 10078
Kremi për errësim të menjëhershëm të mjekrës përdoret për errësimin dhe modelimin e mjekrës dhe ka efekt të shpejtë. Lahet lehtë. Errësimi zgjat disa orë.
Furça e vogël për mjekër është e përshtatshme gjatë udhëtimeve dhe për përdorimin e produkteve për kujdes të mjekrës.

 

Опис

Сетот за инстантно потемнување на брада се состои од:
– Крем за инстантно потемнување на брада, 100 мл.
– Мала четка за брада
Кремот за инстантно потемнување на брада се користи за потемнување и обликување на брадата и има брз ефект.  Лесно се мие. Потемнувањето трае неколку часа.
Упатство за употреба: Се нанесува врз чиста и сува брада. Пред нанесување, покријте ја крагната од кошулата. Количина од кремот колку зрно од грашок, нанесете врз Morgan’s четка за брада или врз дланките од рацете врз кои имате ставено ракавици. Рамномерно нанесете ја количината врз брадата и четкајте рамномерно. Ако е потребно повторете ја апликацијата. Со влажна крпа отстранете го вишокот од кожата околу брадата. По употребата измијте ги рацете.
Малата четка за брада е погодна при патувања и за користење на производи за нега на брада.
Начин на користење при нанесување производи за нега на брада: Откако ќе нанесете производ за нега на брада, нежно поминете од врвот на брадата надолу до врвовите, за да овозможите рамномерна дистрибуција на производот.

Set për errësim të menjëhershëm të mjekrës
Seti për errësim të menjëhershëm të mjekrës përbëhet prej:
– Kremit për errësim të menjëhershëm të mjekrës, 100 ml.
– Furçës së vogël për mjekër
Kremi për errësim të menjëhershëm të mjekrës përdoret për errësimin dhe modelimin e mjekrës dhe ka efekt të shpejtë. Lahet lehtë. Errësimi zgjat disa orë.
Udhëzimet e përdorimit: Aplikohet mbi mjekër të pastër dhe të thatë. Para aplikimit mbulojeni jakën e këmishës. Sasinë e kremit, si një kokërr bizeleje, aplikojeni mbi furçë për mjekër Morgan’s ose mbi pëllëmbët e duarve mbi të cilat keni vënë doreza. Aplikojeni në mënyrë të barabartë sasinë mbi mjekër dhe fërkoni njëlloj me furçë. Nëse ka nevojë, përsëritni aplikimin. Me një leckë të lagët hiqni tepricën nga lëkura rreth mjekrës. Pas përdorimi lani duart.
Furça e vogël për mjekër është e përshtatshme gjatë udhëtimeve dhe për përdorimin e produkteve për kujdes të mjekrës.
Mënyra e përdorimit gjatë aplikimit të produkteve për kujdes të mjekrës: Kur do të aplikoni produktin për kujdes të mjekrës, kaloni butë nga maja e mjekrës teposhtë deri te skajet, për të mundësuar shpërndarje të barabartë të produktit.