Голем чешел за брада на преклоп

1.190,00 ден

Code: M061
Шифра: 10071
Традиционален чешел за брада на преклоп, целосно изработен од растителна целулоза. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на масло и балзам за брада како и за отстранување на нечистотиите од брадата.

Krehër i madh i palosshëm për mjekër
Code: M061
Shifra: 10071
Krehër tradicional i palosshëm për mjekër, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të vajit dhe balsamit për mjekër si dhe për heqjen e papastërtive nga mjekra.

Опис

Традиционален чешел за брада на преклоп, целосно изработен од растителна целулоза. Произведен во Италија специјално за Morgan’s. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на масло и балзам за брада како и за отстранување на нечистотиите од брадата.

Krehër i madh i palosshëm për mjekër
Krehër tradicional i palosshëm për mjekër, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të vajit dhe balsamit për mjekër si dhe për heqjen e papastërtive nga mjekra.