Крем за инстантно потемнување на брада, 100 мл.

1.290,00 ден

Code:    M273
Шифра: 10070
Кремот за инстантно потемнување на брада се користи за потемнување и обликување на брадата и има брз ефект.  Лесно се мие. Потемнувањето трае неколку часа.

Krem për errësim të menjëhershëm të mjekrës, 100 ml.
Code:    M273
Shifra: 10070
Kremi për errësim të menjëhershëm të mjekrës përdoret për errësimin dhe modelimin e mjekrës dhe ka efekt të shpejtë. Lahet lehtë. Errësimi zgjat disa orë.

Опис

Кремот за инстантно потемнување на брада се користи за потемнување и обликување на брадата и има брз ефект.  Лесно се мие. Потемнувањето трае неколку часа.
Упатство за употреба: Се нанесува врз чиста и сува брада. Пред нанесување, покријте ја крагната од кошулата. Количина од кремот колку зрно од грашок, нанесете врз Morgan’s четка за брада или врз дланките од рацете врз кои имате ставено ракавици. Рамномерно нанесете ја количината врз брадата и четкајте рамномерно. Ако е потребно повторете ја апликацијата. Со влажна крпа отстранете го вишокот од кожата околу брадата. По употребата измијте ги рацете.
Пакување:  во пластична црна туба 100 мл.

Krem për errësim të menjëhershëm të mjekrës, 100 ml.
Kremi për errësim të menjëhershëm të mjekrës përdoret për errësimin dhe modelimin e mjekrës dhe ka efekt të shpejtë. Lahet lehtë. Errësimi zgjat disa orë.
Udhëzimet e përdorimit: Aplikohet mbi mjekër të pastër dhe të thatë. Para aplikimit mbulojeni jakën e këmishës. Sasinë e kremit, si një kokërr bizeleje, aplikojeni mbi furçë për mjekër Morgan’s ose mbi pëllëmbët e duarve mbi të cilat keni vënë doreza. Aplikojeni në mënyrë të barabartë sasinë mbi mjekër dhe fërkoni njëlloj me furçë. Nëse ka nevojë, përsëriteni aplikimin. Me një leckë të lagët hiqni tepricën nga lëkura rreth mjekrës. Pas përdorimi lani duart.
Paketimi: në tub të zi plastike, 100 ml.