Гел за бричење, 250 мл.

1.490,00 ден

Code: M216
Шифра: 10085
Хидратантен и нежен гел за бричење кој ги подмачкува и омекнува влакната на лицето, овозможувајќи му на сечилото да се лизга без напор за попрецизно и мазно бричење. И помага на кожата да ја задржи влагата, со што се спречува иритација и посекотини од жилет. Содржи алое вера.

Xhel rroje, 250 ml.
Code: M216
Shifra: 10085
Një xhel hidratues dhe i butë rroje që lubrifikon dhe zbut qimet e fytyrës, duke lejuar tehun të rrëshqasë pa mundim për një rruajtje më të saktë dhe të butë. Ndihmon lëkurën të mbajë lagështinë, duke parandaluar kështu acarimin dhe prerjet e briskut. Përmban aloe vera.

Опис

Хидратантен и нежен гел за бричење кој ги подмачкува и омекнува влакната на лицето, овозможувајќи му на сечилото да се лизга без напор за попрецизно и мазно бричење. И помага на кожата да ја задржи влагата, со што се спречува иритација и посекотини од жилет. Содржи алое вера.
Упатство за употреба: Исплакнете го лицето и вратот со топла вода. Нежно масирајте го гелот за бричење на кожата. Избричете се како и обично.
Пакување: во пластично шише со пумпица, 250 мл.

Xhel rroje, 250 ml.
Një xhel hidratues dhe i butë rroje që lubrifikon dhe zbut qimet e fytyrës, duke lejuar tehun të rrëshqasë pa mundim për një rruajtje më të saktë dhe të butë. Ndihmon lëkurën të mbajë lagështinë, duke parandaluar kështu acarimin dhe prerjet e briskut. Përmban aloe vera.
Udhëzime për përdorim: Shpëlajeni fytyrën dhe qafën me ujë të ngrohtë. Masazhoni butësisht xhelin e rruajtjes në lëkurë. Rruheni si zakonisht.
Paketimi: në një shishe plastike me pompë, 250 ml.