Балзам за после бричење против стареење, 100 мл.

1.990,00 ден

Code: M059
Шифра: 10038
Балзамот за после бричење против стареење со својот ефект на ладење ја смирува, тонизира и навлажнува кожата после бричењето, ги затвора порите и ги минимизира посекотините од бричењето. Содржи Matrixyl®3000, прва состојка против стареење, заснована на технологијата – матрикин пептиди (matrikine peptide technology). Ги храни клетките на кожата и ги успорува процесите на стареење. Одличен е за лица со чувствителна кожа. Состојки: арганово масло, Matrixyl®3000, бергамот, јасмин, сандалово дрво.

Balsam pas rruajtjes kundër plakjes, 100 ml.
Code: M059
Shifra: 10038
Balsami anti-plakje pas rruajtjes me efektin e tij qetëson, tonifikon dhe hidraton lëkurën pas rruajtjes, mbyll poret dhe minimizon prerjet nga rruajtja. Përmban Matrixyl®3000, përbërësi i parë kundër plakjes, bazuar mbi teknologjinë – peptide matrikine (matrikine peptide technology). I ushqen qelizat e lëkurës dhe i ngadalëson proceset e plakjes. Është i shkëlqyeshëm për personat me lëkurë të ndjeshme. Përbërësit: vaji i arganit, Matrixyl®3000, bergamoti, jasemini, druri i sandalit.

Опис

Балзамот за после бричење против стареење со својот ефект на ладење ја смирува, тонизира и навлажнува кожата после бричењето, ги затвора порите и ги минимизира посекотините од бричењето. Содржи Matrixyl®3000, прва состојка против стареење, заснована на технологијата – матрикин пептиди (matrikine peptide technology). Ги храни клетките на кожата и ги успорува процесите на стареење. Одличен е за лица со чувствителна кожа. Состојки: арганово масло, Matrixyl®3000, бергамот, јасмин, сандалово дрво.
Упатство за употреба: Откако ќе завршите со бричење, исплакнете го лицето со ладна вода. Користете чист пешкир за да го исушите лицето. Потоа, нанесете го балзамот врз чиста кожа. Користете го наутро и навечер.
Пакување: во ретро стаклено шише, 100 мл. кое целосно се рециклира.

Balsam pas rruajtjes kundër plakjes, 100 ml.
Balsami anti-plakje pas rruajtjes me efektin e tij qetëson, tonifikon dhe hidraton lëkurën pas rruajtjes, mbyll poret dhe minimizon prerjet nga rruajtja. Përmban Matrixyl®3000, përbërësi i parë kundër plakjes, bazuar mbi teknologjinë – peptide matrikine (matrikine peptide technology). I ushqen qelizat e lëkurës dhe i ngadalëson proceset e plakjes. Është i shkëlqyeshëm për personat me lëkurë të ndjeshme. Përbërësit: vaji i arganit, Matrixyl®3000, bergamoti, jasemini, druri i sandalit.
Udhëzimet e përdorimit: Pasi të mbaroni me rruajtje, shpëlajeni fytyrën me ujë të ftohtë. Përdorni pqshqir të pastër për ta tharë fytyrën. Pastaj, aplikojeni balsamin mbi lëkurë të pastër. Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje.
Paketimi: në shishe qelqi retro, 100 ml. e cila plotësisht riciklohet.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот