Гел за миење на лице за мажи, 100 мл.

990,00 ден

Code: М030
Шифра: 10052
Гелот за миење на лице е наменет за сите видови кожа. Длабински ја чисти, омекнува и потхранува кожата. Ја освежува, тонизира и има смирувачки ефект врз кожата. Пантенолот (Про-витамин В5) ја хидрира, штити и регенерира кожата. Нането ги балансира природните масла до вистинската рамнотежа на pH. Ментолот делува како средство за ладење, помага да се намали воспалението и ја поттикнува чистата кожа.

Xhel për larje të fytyrës për meshkujt, 100 ml.
Code: М030
Shifra: 10052
Xheli për larjen e fytyrës është i caktuar për të gjitha llojet e lëkurës. E pastron thellësisht, e zbut dhe i jep ushqim shtesë lëkurës. E freskon, tonizon dhe ka efekt qetësues mbi lëkurë. Pantenoli (Pro-vitamina B5) e hidraton, mbron dhe përtërin lëkurën. Nenexhiku i balancon vajrat natyrore deri në baraspeshë të vërtetë të pH-së. Menta vepron si mjet për ftohje, ndihmon për t’u reduktuar inflamacioni dhe e nxit lëkurën e pastër.

Категорија:

Опис

Гелот за миење на лице е наменет за сите видови кожа. Длабински ја чисти, омекнува и потхранува кожата. Ја освежува, тонизира и има смирувачки ефект врз кожата. Пантенолот (Про-витамин В5) ја хидрира, штити и регенерира кожата. Нането ги балансира природните масла до вистинската рамнотежа на pH. Ментолот делува како средство за ладење, помага да се намали воспалението и ја поттикнува чистата кожа.
Упатство за употреба: Навлажнете ја кожата од лицето со топла вода. Нанесете мала количина од производот врз влажна кожа и масирајте додека се појави пена. Пената нанесете ја врз целото лице и вратот. Исплакнете темелно.
Пакување: во алуминиумско шишенце, 100 мл.

Xhel për larje të fytyrës për meshkujt, 100 ml.
Xheli për larjen e fytyrës është i caktuar për të gjitha llojet e lëkurës. E pastron thellësisht, e zbut dhe i jep ushqim shtesë lëkurës. E freskon, tonizon dhe ka efekt qetësues mbi lëkurë. Pantenoli (Pro-vitamina B5) e hidraton, mbron dhe përtërin lëkurën. Nenexhiku i balancon vajrat natyrore deri në baraspeshë të vërtetë të pH-së. Menta vepron si mjet për ftohje, ndihmon për t’u reduktuar inflamacioni dhe e nxit lëkurën e pastër.
Udhëzimet e përdorimit: Lageni lëkurën e fytyrës me ujë të ngrohtë. Aplikoni sasi të vogël të produktit mbi lëkurën e lagët dhe bëni masazh derisa të shfaqet shkuma. Aplikojeni shkumën mbi gjithë fytyrën dhe qafën. Shpëlani rrënjësisht.
Paketimi: në shishe të vogël alumini, 100 ml.