Morgan’s масло за коса, 30 мл.

990,00 ден

Code: M027
Шифра: 10028
За длабок кондиционерски третман. Дава здрав сјај и виталност на сите типови коса. Содржи масло од арган, исклучително богато со природен витамин Е. Природно ја хидрира, храни и поправа оштетената или несредена коса. Само две капки се доволни за да се контролира и да и се додаде сјај на сува, несредена или непослушна коса.

Vaj për flokë Morgan’s, 30 ml.
Code: M027
Shifra: 10028
Për trajtim të thellë të kondicionimit. U Jep shkëlqim të shëndetshëm dhe vitalitet të gjithë tipave të flokëve. Përmban vaj argani, jashtëzakonisht i pasur me vitaminën natyrore E. Në mënyrë natyrore i hidraton, ushqen dhe rregullon flokët e dëmtuar ose të çrregullt. Vetëm dy pika janë të mjaftueshme për t’u kontrolluar dhe për t’iu dhënë shkëlqim flokëve të çrregullt dhe të padisiplinuar.

Опис

За длабок кондиционерски третман. Дава здрав сјај и виталност на сите типови коса. Содржи масло од арган, исклучително богато со природен витамин Е. Природно ја хидрира, храни и поправа оштетената или несредена коса. Само две капки се доволни за да се контролира и да и се додаде сјај на сува, несредена или непослушна коса.
Упатство за употреба: Протријте неколку капки меѓу дланките и нанесете од средината кон краевите на косата.
Пакување: во стаклено шишенце, 30 мл., кое целосно се рециклира.

Vaj për flokë Morgan’s, 30 ml.
Për trajtim të thellë të kondicionimit. U Jep shkëlqim të shëndetshëm dhe vitalitet të gjithë tipave të flokëve. Përmban vaj argani, jashtëzakonisht i pasur me vitaminën natyrore E. Në mënyrë natyrore i hidraton, ushqen dhe rregullon flokët e dëmtuar ose të çrregullt. Vetëm dy pika janë të mjaftueshme për t’u kontrolluar dhe për t’iu dhënë shkëlqim flokëve të çrregullt dhe të padisiplinuar.
Udhëzimet e përdorimit: Fërkoni disa pika midis pëllëmbëve dhe aplikojini nga mesi deri te skajet e flokëve.
Paketimi: në shishe të vogël qelqi, 30 ml. e cila plotësisht riciklohet.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот