Мал чешел за брада и мустаќи на преклоп

890,00 ден

Code: М062
Шифра: 10072
Чешел за брада и мустаќи на преклоп, целосно изработен од растителна целулоза. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на восок и крем за мустаќи и брада, масло и балзам за брада како и за отстранување на нечистотиите од мустаќите и брадата.

Krehër i vogël i palosshëm për mjekër dhe mustaqe
Code: М062
Shifra: 10072
Krehër i palosshëm për mjekër dhe mustaqe, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të dyllit dhe kremit për mustaqe dhe mjekër, vajit dhe balsamit për mjekër si dhe për heqjen e papastërtive nga mustaqet dhe mjekra.

Опис

Чешел за брада и мустаќи на преклоп, целосно изработен од растителна целулоза. Произведен во Италија специјално за Morgan’s. Специјално формулиран за рамномерно нанесување на восок и крем за мустаќи и брада, масло и балзам за брада како и за отстранување на нечистотиите од мустаќите и брадата.

Krehër i vogël i palosshëm për mjekër dhe mustaqe
Krehër i palosshëm për mjekër dhe mustaqe, tërësisht i bërë nga celuloza bimore. I prodhuar në Itali veçanërisht për Morgan’s. Në veçanti i formuluar për aplikim të barabartë të dyllit dhe kremit për mustaqe dhe mjekër, vajit dhe balsamit për mjekër si dhe për heqjen e papastërtive nga mustaqet dhe mjekra.