Шампон за мажи, 250 мл.

790,00 ден

Code:                   М044
Шифра:               10062
Луксузен професионален шампон за  секојдневна употреба, за  сите типови коса. Обезбедува влажност, интензивен сјај и виталност на вашата коса. Формулиран со Алое Вера, кератински аминокиселини и препознатливиот Morgan’s мирис на bergamot, jasmine, sandal и patchouli. Ја потхранува косата и не дозволува корените на косата да останат масни. Дава чувство на здрава, мека, глатка и сјајна коса.

Shampo për meshkuj 250 ml.
Code: M044
Shifra: 10062
Një shampo luksoze profesionale për përdorim të përditshëm, për të gjitha llojet e flokëve. Ai siguron lagështi, shkëlqim intensiv dhe vitalitet për flokët tuaj. Formuluar me Aloe Vera, aminoacide keratin dhe aromën e njohur Morgan të bergamotit, jaseminit, sandaleve dhe paçulit. Ushqen flokët dhe nuk lejon që rrënjët e flokëve të mbeten të yndyrshme. Jep një ndjenjë flokësh të shëndetshëm, të butë, të lëmuar dhe me shkëlqim.

Опис

Луксузен професионален шампон за  секојдневна употреба, за  сите типови коса. Обезбедува влажност, интензивен сјај и виталност на вашата коса. Формулиран со Алое Вера, кератински аминокиселини и препознатливиот Morgan’s мирис на bergamot, jasmine, sandal и patchouli. Ја потхранува косата и не дозволува корените на косата да останат масни. Дава чувство на здрава, мека, глатка и сјајна коса.
Упатство за употреба: Нанесете од шампонот врз мокра коса, измасирајте го скалпот и темелно исплакнете ја косата.
Пакување: во пластично шише од 250 мл., кое може да се рециклира.

Shampo për meshkuj 250 ml.
Një shampo luksoze profesionale për përdorim të përditshëm, për të gjitha llojet e flokëve. Ai siguron lagështi, shkëlqim intensiv dhe vitalitet për flokët tuaj. Formuluar me Aloe Vera, aminoacide keratin dhe aromën e njohur Morgan të bergamotit, jaseminit, sandaleve dhe paçulit. Ushqen flokët dhe nuk lejon që rrënjët e flokëve të mbeten të yndyrshme. Jep një ndjenjë flokësh të shëndetshëm, të butë, të lëmuar dhe me shkëlqim.
Udhëzime për përdorim: Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhoni lëkurën e kokës dhe shpëlani flokët tërësisht.
Paketimi: në një shishe plastike 250 ml, e cila mund të riciklohet.