Промотивен попуст

Мат помада за слаб сјај и цврсто фиксирање на косата

1,290.00 ден 990.00 ден

Code:                   M149
Шифра:               10011

Помада за цврсто фиксирање со која се постигнува слаб сјај, мат завршен ефект со долготраен природен изглед. Растворлива во вода и лесна за миење. Со мирис на масло од бразилски портокал.

Фиксирање:                     цврсто
Завршен ефект:               Слаб сјај, мат
Стил:                                   Идеален за “pompadour”, “quiff” и “side fade” фризури
Тип на коса:                     За тенка и густа коса. Не е погоден за кадрава коса.

Опис

Пакување: во ретро стаклена тегла од 100 мл.
Помада за цврсто фиксирање со која се постигнува слаб сјај, мат завршен ефект со долготраен природен изглед.
Растворлива во вода и лесна за миење.
Со мирис на масло од бразилски портокал.
Пакувана во оригинална старинска тегла, направена од стакло кое целосно се рециклира.

Фиксирање:                     цврсто
Завршен ефект:               Слаб сјај, мат
Стил:                                   Идеален за “pompadour”, “quiff” и “side fade” фризури
Тип на коса:                     За тенка и густа коса. Не е погоден за кадрава коса.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот