Восочен гел за коса, 150 мл.

990,00 ден

Code: M015
Шифра: 10019
Гел со долготрајно дејство, силно фиксирање со јачина на восок. Идеален за постигнување на цврсти стилови и здрави сјајни врвови. Бестежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие. Содржи свилени протеини за дополнително кондиционирање.

Xhel dylli për flokë, 150 ml.
Code: M015
Shifra: 10019
Xhel afatgjatë, fiksim i fortë me forcë dylli. Ideale për të arritur stile të ngushta dhe funde të shëndetshme me shkëlqim. Një formulë pa peshë, jo e yndyrshme që lahet lehtë dhe lahet. Përmban proteina mëndafshi për kondicionim shtesë.

Опис

Гел со долготрајно дејство, силно фиксирање со јачина на восок. Идеален за постигнување на цврсти стилови и здрави сјајни врвови. Бестежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие. Содржи свилени протеини за дополнително кондиционирање.
Упатство за употреба: нанесете мала количина на дланката од раката, протријте со прстите и лесно нанесете врз косата.
Пакување:  во црна пластична туба, 150 мл.

Xhel dylli për flokë, 150 ml.
Xhel afatgjatë, fiksim i fortë me forcë dylli. Ideale për të arritur stile të ngushta dhe funde të shëndetshme me shkëlqim.
Një formulë pa peshë, jo e yndyrshme që lahet lehtë dhe lahet.
Përmban proteina mëndafshi për kondicionim shtesë.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të pomadës. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në tub plastike, 150 ml.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот