Промотивен попуст

Гел за силно фиксирање на коса 100 мл.

1,090.00 ден 890.00 ден

Code:                   M016
Шифра:               10022

Специјално дизјниран производ за да овозможи трајна природна контрола и форма. Погоден за различни текстури и стилови на коса. За едноставно и брзо создавање на шилести стилови. Безтежинска формула без маснотии, што лесно се чешла и мие.
Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.

Опис

Пакување: во алуминиумска лименка 100 мл.

Специјално дизјниран производ за да овозможи трајна природна контрола и форма. Погоден за различни текстури и стилови на коса.
За едноставно и брзо создавање на шилести стилови.
Безтежинска формула без маснотии, што лесно се чешла и мие.
Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот