Morgan’s серум за подмладување, 50 мл.

1.990,00 ден

Code:                   M320
Шифра:               10089

Дизајниран за машка кожа. Мека формула со неутрален pH. Ги пополнува вдлабнатините во кожата, правејќи ги борите визуелно помалку забележливи. Интензивната хидратација го враќа сјајот на кожата и го намалува создавањето на бори. Ја потхранува кожата и ја прави еластична.

Serum përtëritje Morgan’s, 50 ml.
Code:           M320
Shifra:          10089
Projektuar për lëkurën e meshkujve. Formulë e butë me pH neutral. Mbush depresionet në lëkurë, duke i bërë rrudhat vizualisht më pak të dukshme. Hidratimi intensiv rikthen shkëlqimin e lëkurës dhe redukton formimin e rrudhave. Ajo ushqen lëkurën dhe e bën atë elastike.

Опис

Дизајниран за машка кожа. Мека формула со неутрален pH. Ги пополнува вдлабнатините во кожата, правејќи ги борите визуелно помалку забележливи. Интензивната хидратација го враќа сјајот на кожата и го намалува создавањето на бори. Ја потхранува кожата и ја прави еластична.
Упатство за употреба: Се користи секојдневно за дневна и ноќна нега. Се нанесуваат две капки на врвовите од прстите и се масира врз чиста и сува кожа.
Пакување: во стаклен сад со пумпица, 50 мл.

Serum përtëritje Morgan’s, 50 ml.
Projektuar për lëkurën e meshkujve. Formulë e butë me pH neutral. Mbush depresionet në lëkurë, duke i bërë rrudhat vizualisht më pak të dukshme. Hidratimi intensiv rikthen shkëlqimin e lëkurës dhe redukton formimin e rrudhave. Ajo ushqen lëkurën dhe e bën atë elastike.
Udhëzime për përdorim: Përdoreni çdo ditë për kujdesin e ditës dhe të natës. Aplikoni dy pika në majë të gishtave dhe masazhoni në lëkurë të pastër dhe të thatë.
Paketimi: në një enë qelqi me pompë, 50 ml.