Промотивен попуст

Восочен гел за коса 150 мл.

1,290.00 ден 990.00 ден

Code:                   M015
Шифра:               10019

Гел со долготрајно дејство, силно фиксирање со јачина на восок.
Идеален за постигнување на цврсти стилови и здрави сјајни врвови.
Безтежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие.
Содржи свилени протеини за дополнително кондиционирање

Опис

Пакување:  во црна туба 150 мл.

Гел со долготрајно дејство, силно фиксирање со јачина на восок.
Идеален за постигнување на цврсти стилови и здрави сјајни врвови.
Безтежинска формула без маснотии, која лесно се четка и мие.
Содржи свилени протеини за дополнително кондиционирање.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот