Крем за лесно стилизирање, 75 мл.

890,00 ден

Code: M018
Шифра: 10018
Лесен крем за обликување на коса, со природен восок од пчели. Додава влажност, ја дефинира фризурата и го нагласува стилот. За суптилни фризури. Помага косата да го задржи природното движење. Формула која не ја отежнува и не ја масти косата. Лесно се чешла и мие.
Фиксирање: Слабо
Завршен ефект: Природен
Стилови: Идеален за креирање суптилни природни стилови
Типови коса: За сите типови коса

Krem për stilim të lehtë, 75 ml.
Code: M018
Shifra: 10018
Krem i lehtë për modelimin e flokëve, me dyllë bletësh natyror. Shton lagështi, e përcakton frizurën dhe e thekson stilin. Për frizurat delikate. Ndihmon flokët ta ruajnë lëvizjen natyrore. Formulë e cila nuk i rëndon dhe nuk i lyen flokët. Krihet dhe lahet lehtë.
Fiksimi: I dobët
Efekti përfundimtar: Natyror
Stilet: Ideal për krijimin e stileve delikate natyrore
Tipi e flokëve: Për të gjithë tipat e flokëve.

Опис

Лесен крем за обликување на коса, со природен восок од пчели. Додава влажност, ја дефинира фризурата и го нагласува стилот. За суптилни фризури. Помага косата да го задржи природното движење. Формула која не ја отежнува и не ја масти косата. Лесно се чешла и мие. Со препознатлив Morgan’s мирис на бергамот, јасмин, сандалово дрво и пачули.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете нежно протријте мала количина од помадата. Нанесете ја на косата и стилизирајте (oбликувајте) јa во посакуваната форма.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.
Фиксирање: Слабо
Завршен ефект: Природен
Стилови: Идеален за креирање суптилни природни стилови
Tипови коса: За сите типови коса

Krem për stilim të lehtë, 75 ml.
Krem i lehtë për modelimin e flokëve, me dyllë bletësh natyror. Shton lagështi, e përcakton frizurën dhe e thekson stilin. Për frizurat delikate. Ndihmon flokët ta ruajnë lëvizjen natyrore. Formulë e cila nuk i rëndon dhe nuk i lyen flokët. Krihet dhe lahet lehtë. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë sasi të vogël të kremit. Aplikojeni mbi flokë dhe e stiloni (modeloni) në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.
Fiksimi: I dobët
Efekti përfundimtar: Natyror
Stilet: Ideal për krijimin e stileve delikate natyrore
Tipi e flokëve: Për të gjithë tipat e flokëve.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот