Промотивен попуст

Morgan’s пена за потемнување на косата

1,490.00 ден 990.00 ден

Code:                   M006
Шифра:               10005

Пакување: во боца за пена од 150 мл.

Ја стилизира, фиксира и истовремено ја потемнува побелената коса. Идеален производ за секојдневно одржување и потхранување на косата. Ја враќа природната боја на косата, ја прави сјајна, здрава и погуста.

Опис

Ја стилизира, фиксира и истовремено ја потемнува побелената коса. Идеален производ за секојдневно одржување и потхранување на косата. Ја враќа природната боја на косата, ја прави сјајна, здрава и погуста.

Еколошки чист распрскувач без аеросоли.

За повеќе информации за процесот на потемнување на косата кликнете на нашата страница „Прашања и одговори“.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот