Промотивен попуст

Тоник за ладење на коса и скалп за мажи – Menthol, 250 мл.

1,390.00 ден 1,090.00 ден

Code:                   M098
Шифра:               10050

Morgan’s тоникот за ладење на коса и скалп – Menthol, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Го смирува чешањето и го отстранува првутот од скалпот. Овозможува кондиционирање и текстура. Ги стимулира фоликулите на косата. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса, бидејќи ја освежува, лади и потхранува косата без да ги отстрани природните масла. Совет за мажите кои страдаат од чешање на скалпот и имаат првут: на топло време да го чуваат Morgan’s тоникот за ладење на коса – Menthol во фрижидер и да го користат како лосион за масажа и разладување. Содржи екстракти од коприва, рузмарин и квазија (Quassia), кои овозможуваат хранење и чистење на скалпот, про-витамин В5 (пантенол) кој овозможува смирување и омекнување на кожата и антиинфламаторни агенси кои го ладат, кондиционираат и стимулираат скалпот.

Упатство за употреба: Ставете тоник врз дланките од рацете. Протријте и нанесете го врз влажен скалп и коса. За рамномерна дистрибуција, исчешлајте ја косата.

Пакување: во шише од 250 мл. кое може да се рециклира.

Категорија:

Опис

Morgan’s тоникот за ладење на коса и скалп – Menthol, е наменет за секојдневно одржување на косата и скалпот. Го смирува чешањето и го отстранува првутот од скалпот. Овозможува кондиционирање и текстура. Ги стимулира фоликулите на косата. Одличен производ за бербери и за домашна употреба пред нанесување на било кој Morgan’s производ за стилизирање на коса, бидејќи ја освежува, лади и потхранува косата без да ги отстрани природните масла. Совет за мажите кои страдаат од чешање на скалпот и имаат првут: на топло време да го чуваат Morgan’s тоникот за ладење на коса – Menthol во фрижидер и да го користат како лосион за масажа и разладување. Содржи екстракти од коприва, рузмарин и квазија (Quassia), кои овозможуваат хранење и чистење на скалпот, про-витамин В5 (пантенол) кој овозможува смирување и омекнување на кожата и антиинфламаторни агенси кои го ладат, кондиционираат и стимулираат скалпот.

Упатство за употреба: Ставете тоник врз дланките од рацете. Протријте и нанесете го врз влажен скалп и коса. За рамномерна дистрибуција, исчешлајте ја косата.

Пакување: во шише од 250 мл. кое може да се рециклира.