Нашите производи

Основан во 1873 година Morgan’s Pomade, е познат бренд во целиот свет. Над една милијарда тегли од оригиналната Morgan’s помада се продадени ширум светот. Се гордееме со нашите висококвалитетни, луксузни производи за коса и убавина за чие производство ги користиме најдобрите состојки и најновите технологии. Нашиот асортиман ги опфаќа професионалните берберски ретро производи и секогаш популарните производи за потемнување на косата.

MORGAN’S производи за потемнување на косата

Побелената (седа) коса е знак за стареење, меѓутоа со производите на Morgan’s можете да постигнете младешки изглед. Активните состојки на Morgan’s производите природно се врзуваат со косата и постепено ја потемнуваат, елиминирајќи ги седите нијанси. За разлика од традиционалните бои, ефектот кај Morgan’s производите се постигнува постепено, со што се избегнува драстичната промена на бојата на косата. Имаат стилизирачки ефект, лесно се нанесуваат бидејќи не е потребна претходна подготовка и мешање.

Пред употреба на Morgan’s производи за потемнување на косата
По двонеделна употреба на Morgan’s производи за потемнување на косата
По четиринеделна употреба на Morgan’s производите за потемнување на косата

MORGAN’S машка ретро козметика

  1. Производи за брада и мустаќи
  2. Помади за стилизирање на коса
  3. Производи за стилизирање на коса
  4. Производи за нега на коса и тело
  5. Производи за лице и нега на кожа
  6. Производи за бричење