Промотивен попуст

Vintage 1873 Колоњска Вода 50 мл.

3,190.00 ден 2,490.00 ден

Code:                   M056
Шифра:               10040

Исклучително мажествена колоњска вода со дрвенеста основа на мошус и килибар. Цитрусните ноти на бергамот, зелен лимон (лимета), кокос и сандалово дрво го комплетираат мирисот.

Опис

Пакување: ретро стаклено шише од 50 мл.

Исклучително мажествена колоњска вода со дрвенеста основа на мошус и килибар. Цитрусните ноти на бергамот, зелен лимон (лимета), кокос и сандалово дрво го комплетираат мирисот.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот