Силен восок, 120 мл.

1.090,00 ден

Code: M196
Шифра: 10021
Екстра силен восок за супериорно фиксирање и обликување. Ја обликува дури и најгустата неуредна коса. Со мирис на Rhamnus crocea (растение кое расте во Калифорнија, Аризона и Мексико), јасмин и ванила. Содржи пчелин восок.
Фиксирање: силно
Завршен ефект: среден сјај
Стил: идеален за создавање кратки текстурирани стилови
Тип на коса: за погусти типови коса

Dyllë i fortë 120 ml.
Code: M196

Shifra: 10021
Dyllë tepër i fortë për fiksim dhe modelim superior. Madje i modelon flokët më të dendur të çrregullt. Me aromë të Rhamnus crocea (bimë e cila rritet në Kaliforni, Arizonë dhe Meksikë), jaseminit dhe të vaniljes. Përmban dyllë blete.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Ideal për krijimin e stileve të shkurtra me teksturë
Tipi i flokëve: Për tipat më të dendur të flokëve

Опис

Екстра силен восок за супериорно фиксирање и обликување. Ја обликува дури и најгустата неуредна коса. Со мирис на Rhamnus crocea (растение кое расте во Калифорнија, Аризона и Мексико), јасмин и ванила. Содржи пчелин восок.
Упатство за употреба: Помеѓу дланките од рацете, нежно протријте и нанесете врз косата. Стилизирајте по желба во посакуваната форма.
Пакување: во стаклена тегла, 120 мл. која целосно се рециклира.
Фиксирање: силно
Завршен ефект: среден сјај
Стил: идеален за создавање кратки текстурирани стилови
Тип на коса: за погусти типови коса

Dyllë i fortë 120 ml.
Dyllë tepër i fortë për fiksim dhe modelim superior. Madje i modelon flokët më të dendur të çrregullt. Me aromë të Rhamnus crocea (bimë e cila rritet në Kaliforni, Arizonë dhe Meksikë), jaseminit dhe të vaniljes. Përmban dyllë blete.
Udhëzimet e përdorimit: Midis pëllëmbësh të duarve fërkoni butë dhe aplikoni mbi flokë. Stiloni sipas dëshirës në formë të dëshiruar.
Paketimi: në kavanoz qelqi, 120 ml. i cili plotësisht riciklohet.
Fiksimi: I fortë
Efekti përfundimtar: Shkëlqim mesatar
Stili: Ideal për krijimin e stileve të shkurtra me teksturë
Tipi i flokëve: Për tipat më të dendur të flokëve

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот