Промотивен попуст

Putty – крем за стилизирање и текстура на косата, 75 мл.

1,090.00 ден 890.00 ден

Code:                   М019
Шифра:               10044

Крем за стилизирање на коса за средно фиксирање. Овозможува обликување на неуредни „messy“ стилови на коса, зголемен волумен и модерен мат изглед.
Содржи природен пчелин восок и масло од јојоба.
Упатство за употреба: Протријте мала количина од кремот нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.
Со препознатлив Morgan’s мирис на bergamot, jasmine, sandal и patchouli.
Фиксирање:                     Средно
Завршен ефект:               Среден мат финиш
Стил:                                   Идеален за обликување на неуредни „messy“ стилови
Тип на коса:                     Нормална коса
Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.

Опис

Крем за стилизирање на коса за средно фиксирање. Овозможува обликување на неуредни „messy“ стилови на коса, зголемен волумен и модерен мат изглед.
Содржи природен пчелин восок и масло од јојоба.
Упатство за употреба: Протријте мала количина од кремот нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.
Со препознатлив Morgan’s мирис на bergamot, jasmine, sandal и patchouli.
Фиксирање:                     Средно
Завршен ефект:               Среден мат финиш
Стил:                                   Идеален за обликување на неуредни „messy“ стилови
Тип на коса:                     Нормална коса
Пакување: во алуминиумска лименка 75 мл.