Putty – крем за стилизирање и текстура на коса, 75 мл.

890,00 ден

Code:                   М019
Шифра:               10044
Крем за стилизирање на коса за средно фиксирање. Овозможува обликување на неуредни „messy“ стилови на коса, зголемен волумен и модерен мат изглед. Содржи природен пчелин восок и масло од јојоба.

Putty – krem për stilim dhe teksturë të flokëve, 75 ml.
Code:                   М019
Shifra:               10044
Krem për stilimin e flokëve për fiksim mesatar. Mundëson modelim të stileve të çrregullta (messy) të flokëve, vëllim të rritur dhe pamje moderne mat. Përmban dyllë blete natyror dhe vaj jojoba.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Rezultat mesatar mat
Stili: Deal për modelimin e stileve të çrregullta (messy)
Tipi i flokëve: Normalë

Опис

Крем за стилизирање на коса за средно фиксирање. Овозможува обликување на неуредни „messy“ стилови на коса, зголемен волумен и модерен мат изглед. Содржи природен пчелин восок и масло од јојоба.
Со препознатлив Morgan’s мирис на bergamot, jasmine, sandal и patchouli.
Упатство за употреба: Протријте мала количина од кремот нежно на дланките од рацете. Нанесете врз влажна или сува коса и стилизирајте по желба.
Пакување: во алуминиумска лименка, 75 мл.
Фиксирање: Средно
Завршен ефект: Среден мат финиш
Стил: Идеален за обликување на неуредни „messy“ стилови
Тип на коса: Нормална коса

Putty – krem për stilim dhe teksturë të flokëve, 75 ml.
Krem për stilimin e flokëve për fiksim mesatar. Mundëson modelim të stileve të çrregullta (messy) të flokëve, vëllim të rritur dhe pamje moderne mat. Përmban dyllë blete natyror dhe vaj jojoba. Me aromë të dallueshme Morgan’s të bergamotit, jasemenit, drurit të sandalit dhe paçulit.
Udhëzimet e përdorimit: Fërkoni sasi të vogël të kremit midis pëllëmbëve. Aplikojeni mbi flokë të lagët ose të thatë dhe stiloni sipas dëshirës.
Paketimi: në kanaçe alumini, 75 ml.
Fiksimi: Mesatar
Efekti përfundimtar: Rezultat mesatar mat
Stili: Deal për modelimin e stileve të çrregullta (messy)
Tipi i flokëve: Normalë