Пудра за волумен на коса за мажи, 5 гр.

1.290,00 ден

Code:                   М152
Шифра:               10046
Пудра за стилизирање без сјај, која многу брзо додава волумен и текстура на сите типови коса. Morgan’s пудрата за волумен е совршено решение за опуштена коса, инстантно создавајќи волумен и текстура. Со уникатен апликатор кој овозможува насочување и контролирање на количината на пудрата што се нанесува. Ја згуснува косата со мат завршен ефект. Одлична за кратки неуредни мат форми на коса.

Pudër për meshkuj për vëllim të flokëve, 5 g.
Code:                   М152
Shifra:               10046
Pudër për stilim pa shkëlqim, e cila shumë shpejt shton vëllim dhe teksturë te të gjithë tipat e flokëve. Pudra për vëllim Morgan’s është zgjidhje e përsosur për flokë të relaksuar, duke krijuar menjëherë vëllim dhe teksturë. Me një aplikues unik i cili mundëson drejtimin dhe kontrollimin e sasisë së pudrës e cila aplikohet. I dendëson flokët me efekt përfundimtar mat. E shkëlqyeshme për format e shkurtra të çrregullta mat të flokëve.

Опис

Пудра за стилизирање без сјај, која многу брзо додава волумен и текстура на сите типови коса. Morgan’s пудрата за волумен е совршено решение за опуштена коса, инстантно создавајќи волумен и текстура. Со уникатен апликатор кој овозможува насочување и контролирање на количината на пудрата што се нанесува. Ја згуснува косата со мат завршен ефект. Одлична за кратки неуредни мат форми на коса.
Упатство за употреба: Добро протресете пред употреба. Пумпајте директно врз сува коса или врз дланките. Нанесете врз косата фокусирајќи се на корените.
Пакување: во шишенце со ункатен апликатор 5 гр.

Pudër për meshkuj për vëllim të flokëve, 5 g.
Pudër për stilim pa shkëlqim, e cila shumë shpejt shton vëllim dhe teksturë te të gjithë tipat e flokëve. Pudra për vëllim Morgan’s është zgjidhje e përsosur për flokë të relaksuar, duke krijuar menjëherë vëllim dhe teksturë. Me një aplikues unik i cili mundëson drejtimin dhe kontrollimin e sasisë së pudrës e cila aplikohet. I dendëson flokët me efekt përfundimtar mat. E shkëlqyeshme për format e shkurtra të çrregullta mat të flokëve.
Udhëzimet r përdorimit: Tundni mirë para përdorimit. Pomponi drejtpërdrejt mbi flokë të thatë ose mbi pëllëmbë. Aplikojeni mbi flokë duke u përqendruar te rrënjët.
Paketimi: në shihe të vogël me aplikues unik, 5 g.