Промотивен попуст

Morgan’s 3 во 1 – шампонирање, миење и бричење 100 мл.

1,290.00 ден 990.00 ден

Code:                   M029
Шифра:               10039

Универзален производ на Morgan’s Pomade. Шампон, пена за миење на лице и пена за бричење. Сè во едно шишенце. Перфектен производ за патувања. Хидратира и освежува. Разновидна и ефикасна формула.
Употреба: Се користи според потребата како шампон за коса, за миење на лице и како пена за бричење.

Опис

Пакување: алуминиумско шишенце од 100 мл. со пумпа.

Универзален производ на Morgan’s Pomade. Шампон, пена за миење на лице и пена за бричење. Сè во едно шишенце. Перфектен производ за патувања. Хидратира и освежува. Разновидна и ефикасна формула.

Употреба: Се користи според потребата како шампон за коса, за миење на лице и како пена за бричење.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот