Промотивен попуст

Morgan’s Grey Away – спреј за враќање на бојата на косата

1,490.00 ден 1,190.00 ден

Code:                  M005
Шифра:             10004

Пакување: во пластично шишенце со распрскувач од 120 мл.

Спрејот за враќање на бојата на косата – Morgan’s Grey Away, постепено ја потемнува побелената коса и притоа ја прави темна и сјајна. При редовна употреба во период од три до четири недели, му овозможува на корисникот да ја врати саканата нијанса на бојата на косата.

Опис

Спрејот за враќање на бојата на косата Morgan’s Grey Away, постепено ја потемнува побелената коса и притоа ја прави темна и сјајна. При редовна употреба во период од три до четири недели, му овозможува на корисникот да ја врати саканата нијанса на бојата на косата, без употреба на конвенционални бои. Погоден за нормална коса, долга коса и за потемнување на седата коса околу слепоочниците.

Оваа ексклузивна формулација содржи пантенол кој помага во одржување на здравјето, виталноста и хидратацијата на косата. Со аплицирање на спрејот за враќање на бојата на косата – Morgan’s Grey Away, истовремено се зголемува сјајот на косата, се враќа природната боја на коста и се врши кондиционирање.

За повеќе информации за процесот на потемнување на косата кликнете на нашата страница „Прашања и одговори“.

Дополнителни информации

Достава

Во цената не се вклучени трошоците за доставување на производот до купувачот